2777
2789
عنوان

اخلاق شوهر فروردینی

72 بازدید | 8 پست

قبلش بگم اصلا به خاطر طالع نمبکم همینجوری برام سواله  آدم باید اول تحقیق کنه 

میخام بدونم مرد یا شوهر فروردینی دارید؟ چجوریه با زنش رابطه عاطفی و چکارایی میکنه ک عشقشو ثابت کنه 

ممنون اگه داداش یا تو فامیل کسی هست هم بگید. من اعتقاد ندارم. ب ماه ولی میخام همینجوری بدونم. لطف میکنید.  

خودم اعتقادی ندارم ب ماه تولد برام سوال هست

ازدواجش با زن آذر چجوریع 

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 

مرد های متولد دی خیلی عاشق و وفادار هستن

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
مرد های متولد دی خیلی عاشق و وفادار هستن

تو فامیل فروردین نداری؟

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو فامیل فروردین نداری؟

خودم فروردینی هستم 

لج باز تخس 

عصبی بد دهن زود رنج و ....🤣🤣🤣

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بابام شوهر فروردینیه خیلی مرد خوب و منطقی در مواقع خودش احساسی و به شدت به مادرم اهمیت میده

مثلا چکارا میکنه ؟  

یه نفر که من میشناسم ...

خوش اخلاق و شوخ طبع و خانواده دوست و زود رنج هس ، اما چیزی که واقعا رو مخه خیلی ریلکسه ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

مثلا چکارا میکنه ؟

تو‌تموم مناسب ها کادو میخره سالگرد های ازدواج مثل عروسی مراسم بزرگ میگیره حتی بی مناسب برا مادرم هدیه میخره از سرکار برمیگرده برا مادرم گل میاره مسافرت ها رو بیشتر اوقات دو نفره میرن حتی پیش فامیل بحث که میشه پیش همه ابراز میکنه که چقدر دوسش داره میگه فلانی دلیل زندگیمه دقیقا اخلاق جونی هاشو هنوز ادامه میده

یه نفر که من میشناسم ...خوش اخلاق و شوخ طبع و خانواده دوست و زود رنج هس ، اما چیزی که واقعا رو مخه خ ...

مثلا برای زنش چکار می‌کنه ک نشون بده دوسش داره