2777
2789

من خودم عجله ای ندارم ولی انقد علائم زیادی دارم ک ب شک افتادم یعنی اگه ۱۰ تا علائم متخص ب بارداری باشه من ۹ تاشو به شدت دارم 

امروز ۴ روز مونده ب موعد همسرم گفت پاشو یه بی بی بزن البته میدونستم خیلی زوده 

زدم و منفی شد 

اما نمیدونم این علائم تا چقد قابل اعتماده

مثلا درد تخمدان درد شکم نفخ سرگیجه سردرد درد سینه افت فشار بیحالی و خواب الودگی و ... 

شما کی بی بی چکتون مثبت شد

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
من هیچ علائمی نداشتم ۷ روز بعد موعد بی بی چک زدم مثبت شد

اینجوری خیلی بهتره ادم صبر میکنه تا موعد

من کلافه شدم 

هر روز خدا یه سری علائم جدید اضافه میشه مثلا از دیروز سرگیجه اضافه شده تا بلند میشم همه چی میچرخه دور سرم 🤕

امروزم ک بی بی زدم و منفی محکم گرفتم🤣

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری خیلی بهتره ادم صبر میکنه تا موعدمن کلافه شدم هر روز خدا یه سری علائم جدید اضافه میشه مثلا از ...

شاید چون منتظری و استرس داری این علائم بهت دست میده

من چون گیرایی قوی دارم به قولی با گرد افشانی هم باردار میشم و اقدام کرده بودم برای بارداری مطمئن بودم برای بارداری هیچی حس نمیکردم

شاید چون منتظری و استرس داری این علائم بهت دست میدهمن چون گیرایی قوی دارم به قولی با گرد افشانی هم ب ...

نه اتفاقا اصلا عجله ندارم و استرس هم ندارم 

از اول هم گفتم هروقت شد ، شد 

ولی این علائمی ک دارم کلافم میکنه 

مثلا ۳ روز پشت هم سردرد داشتم هی مقاوت کردم قرص نخوردم خوب نشد اخر مجبور شدم خوردم 

میخوام بدونم اگ واقعا باردار نیستم حداقل یه چیزایی بخورم انقد اذیت نشم🤣

شاید چون منتظری و استرس داری این علائم بهت دست میدهمن چون گیرایی قوی دارم به قولی با گرد افشانی هم ب ...

راجب گیرایی خیلی خوب گفتی 🤣 مامانمم همینو میگه 

مامانم خاله هام کلا خیلی زود باردار میشدن 🤣

حالا خودمو نمیدونم ولی چکاپ کردم مشکلی نبود خداروشکر