2777
2789

چی خوبه برای مسمومیت؟ من برای ناهار مرغ آبکی پختم ولی نمیتونه چیزی بخوره

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

بره دکتر سرم وصل کنه خوب میشه

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت آبلیمو بده بخورن

دادم

دیروز تن ماهی خوردیم میگه از اونه

ولی منم خوردم حالم خوبه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
سلام عزیزم باید ببری دکتر بهش امپول بزنه بهتر میشه

اخه حال نداره تکون بخوره میگه بدنم و معدم درد میکنه

کسیم خونه نیس کمکم کنه

دیکلوفناک زدفکرکنم بهتر بشه ابلیمو و نمکم دادم بهش

چیزی نخوره فعلا معدش حساس شده ببرید دکتر سرم پنوپرازولی چیزی بنویسه اروم شه معدش بعد به مرور چیزای س ...

اخه من خودمم مسموم شدم قبلا اینطوری نشدم

حتی بخاطر حالت تهوع از خواب بیدار شدم ولی وقتی بالا اوردم خوب شد حالم

اخه حال نداره تکون بخوره میگه بدنم و معدم درد میکنهکسیم خونه نیس کمکم کنهدیکلوفناک زدفکرکنم بهتر بشه ...

اوه فکر کنم ویروس داره میخوای زنگ بزن اورژانس و شرح حال مامانتو بگی خودشون مبان تو خونه ویزیت ممیکنن

اوه فکر کنم ویروس داره میخوای زنگ بزن اورژانس و شرح حال مامانتو بگی خودشون مبان تو خونه ویزیت ممیکنن

نه بابا 

میگه دیروز تن ماهی خوردم از اونه

ولی خب منم خوردم چیزیم نشده

من خودمم مسموم که میشم بدنم ضعف میکنه و یخ میشه و بی حال 

احتمالا به مامانم نساخته

نه بابا میگه دیروز تن ماهی خوردم از اونهولی خب منم خوردم چیزیم نشدهمن خودمم مسموم که میشم بدنم ضعف م ...

اگه خراب بوده به تو هم نمیساخت بهش ابلیمو یا ابغوره بده معده رو کم کم تحریک میکنه حالش بد بشه یعنی بالا بیاره چون معده اش انگار خالی نشده