2777
2789
عنوان

خودکشی درماه آخربارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 108 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون ج شوهرداربمیره ایشالله توچرا... خذالعنت کنه بی همه چیزارواه بهم ریخت اعصابم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

وای اسی تورو جون همون بچه ات خودکشی نکن چرا فکر بچه هات نیستی فوقش طلاق بگیر برو سرکار خودت خرجیتو ب ...

لاله چقد تو احساساتی هستی، فک کردی واقعا خودکشی میکنه؟ دنبال جلب توجهه و کمبود توجه داره میخواد بگن نکن. 

جدی نگیرینش

عزیزدلم گناه و عذاب بعدش هیچی

خودت میخوای صحنه رو واسه اون شوهر و زنای کثافت باز کنی؟

نکن اینکارو

بمون و بدبختش کن

یه کاری کن اونا فکر خودکشی بیفتن 

از مرگ ک بهتره

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱

دختر خوب ، به خاطر بارداری ات هورمون هات به هم ریخته و حساس شدی ، بزار بچه ات به دنیا بیاد بعد راحت برو جدا شو ، چرا خودت زیر خاک می کنی؟ اونم دو ماه نشده می ره با همون زن خراب، از کجا می دونی دخترت زیر دست اون نیافته؟ 

من دوران بارداری ام انقدر حساس بودم یادمه حتی یه بار برای مردم یمن نشستم و کلی گریه کردم.

الهم عجل لولیک الفرج

فعلا فقط به فکر سلامت روان خودت و بچت باش . خودتو اذیت نکن تا به موقعش تلافی کنی . الان نیاز به آرامش اعصاب داری . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

چرا خود کشی عزیزم؟ مگه فقط مشکل شماست؟! یه مشاور برو و بدون همه ی مشکلات قابل حل هستند! 

خیلی زود این روزهای تلخ میگذرند عزیز….

اما جهنم خود کشی هرگز تموم نمیشه خواهر

گاهی باید تو زندگی جنگید 

الان برای شما وقت قوی موندن و جنگیدنه!! 

که بعدا به خودت ثابت کنی چقدر قوی بودی تو سختی ها

ببینم چه میکنی هاا    تو میتونی!!!😘🌹

نکنی اینکارووو ها یکی از اشناها در شرایط شما بعد زایمان اینکارو‌کرد دوتا بچرو بدبخت کرد بچه هات یه ع ...

اخه چیکارکنم بخدادارم میمیرم توخانواده ی ما طلاق انگارگناه کردی پس من چجوری ادامه بدم

هرسقوطی پایان کارنیست ،باران راببین سقوط باران قشنگترین آغازاست...❤