2777
2789
عنوان

با دخترم توی حرم چیکار کنم خواهش

1067 بازدید | 40 پست

خانم ها اومدم مشهد با اتوبوس میخوام برم حرم با دخترم که 6 سالشه اونجا دسشویی  توی حرم زیاد هست؟میترسم دخترم سر به بازی بشه نره جیش رو

خادمها اگر دخترم بی حواسی کنه دعوا میکنن؟

واسه حجاب به 6 ساله گیر میدن ؟

میخوام برم زیارت ولی دلم شور میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز با خیال راحت برو 

دسشویی هست 

خادما هم گیر نمیدن 

اصلا بری اونجا بچه ات آورد هم میشه 

اگر حجاب نداره چادر هست بهش میدن ولی فکر نمیکنم گیر بدن

با خیال راحت برو 

التماس دعا 

از این سر دنیا دارم برات پیام میذارم 

زیارتت قبول پیشاپیش خیلی دعام کن 

چقدر استرس داری صحن به صحن سرویس بهداشتی هست دختر ۶ ساله دیگه بزرگه کاری که نمیکنه اما اگه هم بقول ش ...

میشه برام بگی چی دیدی؟

اخه اگه توی حرم یا صحن اتفاقی بیفته باید به خادم بگم؟

میترسم لباس کسی کثیف بشه

لباس تن بچه چی کنم؟ همراهم چی بردارم؟

اگه دخترم بی حواسی کنه چی میشه؟میخوام یه پیراهن تنش کنم تا بالای زانو

هیچی افتابه و اب میارن اون قسمت قالیو میشورن یا میبرن براشون بشورن..بعدم بچه میخواد بازی کنه دوروبر خودته میتونی بهش یاداوری کنی اگ بخا بفرستیش با بچه های دگ بازی کنه ک گم میشه

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

به حجابش کاری ندارن...ولی نه که لخت باشه .چون کلا تو این افتاب برای پوست بده.

چند وقت پیش یه دختر بچه ۵ ساله دیدم یه پیراهن دو بنده باز با قد پیرهنش بالا زانو لخت بود...یه آقا تو خیابان عذر خواهی کرد و گفت من‌پزشکم آفتاب برای پوستش مضره و خیلی زود پوستش پر لک و چروک میشه....خانمه میگفت گرمش نشه