2777
2789
عنوان

امان از اضافه وزن

173 بازدید | 12 پست

تو دوره کنکور قشنگ ده کیلو اضافه کردم

الان ۷۰ کیلوام!

در حالی که قدم ۱۶۰ه

بقیه میگن لاغر نکن چون هم صورتم پر شده و بیشتر بهم میاد هم میگن اونجوری انگار خیلی ضعیف بودی الان اندامت پر شده 

از طرفی میدونم از نظر علمی فقط اضافه وزن دارم و اصلا قشنگ نیست.

از طرفی اطرافیان میگن خیلی بهت میاد و خوب شدی

چیکار کنم رژیممو شروع کنم یا تثبیت وزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا لعنت به اضافه وزن، من که هر غذایی بخورم لذت نمی برم همش میگم وای کالریش چقدره الان دارم به نهار درست کردن فکر می کنم چی درست کنم که پلو نداشته باشه، به نظر من پنج‌کیلو‌کم‌کن برو‌تثبیت

واقعا لعنت به اضافه وزن، من که هر غذایی بخورم لذت نمی برم همش میگم وای کالریش چقدره الان دارم به نها ...

مشکل اینجاست من اصلا عذاب وجدان ندارم متاسفانه

دوره کنکور انقد سخت گذشت الان فقط به نتیجه ش فکر میکنم

دیگه تناسب اندامم برام بی اهمیت شده متاسفانه

مشکل اینجاست من اصلا عذاب وجدان ندارم متاسفانهدوره کنکور انقد سخت گذشت الان فقط به نتیجه ش فکر میکنم ...

چون اطرافیان گفتن بهت خوب شدی، اگه یکی بهت بگه. آری چاق میشی شاید بهش فکر کنی، اما نه عزیزم سعی کن یه مقدار غذاتو کم کنی تو بگم ماه و نیم پنج کیلو کم می کنی هر چی بیشتر شی بعدش اذیت میشی