2777
2789
هیچ مدل قرص ،پودر چاقی نخور کاش من برمیگشتم ب ۴سال پیش قرص چاقی نمیخوردم انداممو کلا از ریشه بهم ریخ ...

منم هم

الان یه لاغر شکم گنده ام😅

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد دوتا زایمان باربی بودم همچنان. شکم تخت باسن گنده

ولی خب چون لاغر بودم قرص گین آپ و اپل خوردم. چاق شدم با یه شکم خیلی بزرگ. قرص رو قطع کردم وزنم برگشت، شکمم سرجاش موند😭

معلوم نیس چ کوفتی میریزن ک دیگه آدم شکل قبلش نمیشه

اوهوم... میگن استخونا رو سیاه میکنه. من الان چند وقته ستون فقراتم درد میکنه به حدی که ماه هاست دمر نتونستم بخوابم. میترسم ستون فقراتم سیاه شده باشه😭

اوهوم... میگن استخونا رو سیاه میکنه. من الان چند وقته ستون فقراتم درد میکنه به حدی که ماه هاست دمر ن ...

قرص مگنیفورت بخورید شاید منیزیم بدنتون کمه، گوشی دست میگیرید ب روی شکم نخوابید اونم فشار میاره

معلوم نیس چ کوفتی میریزن ک دیگه آدم شکل قبلش نمیشه

بخاطر کورتون چاقی شکمی میده و صورت چاق میشه و موب زاعد میده 

خیلیا استخوان درد هم میگیرن ک خب چون کلسیم بدن رو دفع میکنه 

قرص مگنیفورت بخورید شاید منیزیم بدنتون کمه، گوشی دست میگیرید ب روی شکم نخوابید اونم فشار میاره

اصلا نه به شکم میتونم بخوابم نه به پشت. همش پهلو. دیگه عضلات پهلوهامم درد میکنه. صبحا با یه درد بدی بیدار میشم آرزوی مرگ میکنم

چند شب پیش دکتر بودم، کلی دارو داد. ولی یادم رفت بگم قرص چاقی میخوردم. دکتر گفت از زایمانه احتمالا، نمیدونم