2777
2789

خونه دوست بابام بودیم

اصلا نمیخوام زحمت اشو نادیده بگیرم 

چندین مدل غذا بود

من حالم بد میشه چند نوع غذا بخورم 

بعد هی میریخت تو بشقاب من

بعدم مجبورم کرد تا ته بخورم با تعارف و اینا

الان دارم استفراغ میکنم

ریدم تو این فرهنگ تعارفی بازی ایرانیا

حالم کثافته 

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
فرزندم لطفا برو به توالت

بالا اوردم

ولی خوب نشدم

حالت تهوع ولم نمیکنهههه

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالا اوردمولی خوب نشدمحالت تهوع ولم نمیکنهههه

نوشابه مشکی بخور 

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
نوشابه مشکی بخور

ندارم😭

ندارم😭

آبغوره یا آبلیمو با نمک 

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
آبغوره یا آبلیمو با نمک

آبلیمو دارم میخورم ✅

ممنون

اسی جان خودت باید فرهنگ نه گفتن رو یاد بگیری

وقتی کفگیر کفگیر چند مدل پلو و خورشت و مرغ دسر میریخت تو بشقابم بی اجازه من ، به چی نه بگم؟!

بعدم گفت ناراحت میشم نخوری و تهیه دیدیم فلان 

حالم افتضاااحه 

معده من عادت به غذا زیاد نداره

آبلیمو دارم میخورم ✅ممنون

خیلی کم زیاد نخوری نمکم بزن 

وقتی کفگیر کفگیر چند مدل پلو و خورشت و مرغ دسر میریخت تو بشقابم بی اجازه من ، به چی نه بگم؟!بعدم گفت ...

واقعا محترمانه نمیخوردی و میگفتی نمیتونم

تهشم این بود که میگفتی نمیتونم بخورم ولی چون ناراحت نشین بریزین تو ظرف ببرم 

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁