2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه در جریان نیسی منه احمق مث کنه شده بودم بد رفتاریاش باعث شد خداروشکر بخودم بیام

من بدیاش  رو میدیدم  ولی میخواستم درستش کنم نره سراغ دخترایی ک دنبال پولش بودن

ولی باز میرفت 

احرشم گفتم خلایق هر چ لایق 

من عاشق شخصیتش بودم ن پولش 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

من بدیاش رو میدیدم ولی میخواستم درستش کنم نره سراغ دخترایی ک دنبال پولش بودن ولی باز میرفت احرشم گ ...

این آدمم فکر میکرد من بخاطر پول دوسش دارم همش میگفت چاه نفت رو پیدا کردی در حد من نبود و نیست ولی بهش فکر میکنم

منم عاشق یکی شدم ک ب پشه ماده هم رحم نمیکرد هنوزم دوسش دارم خدایی چون من خیلی سخت گیرم اولین و آخ ...

چون با خانم های زیادی رابطه دارند 

پس یه جوری توانستند اونها رو هم جذب کنند 

با چه راهکاری 

با همون راهکارهایی که شماها رو جذب کردند 

با زبان خوش 

با احترام 

با ادب مثلا 

شروع کردند 

با توجه 

که خانوم عاشق اینند