2777
2789
عنوان

چگونه نظر مادرِ پسره رو جلب کنیم

150 بازدید | 13 پست

ی خانمی هست که خیلیییی ازش خوشم میاد خودشم خوشگله،. میگه ی پسر داره که مجرده، من پسره شو اصلااا ندیدم،. ولی خودشو و دختر شو دیدم خیلی با شخصیت و خوش ظاهرن،

اون خانمه هم از من خوشش میاد ولی میخوام بیاد جلو... بنظرتون چطوری نظرشو در این باره بفهمم؟! 

خودت باش. نمیخواد کاری کنی که نظر اون جلب بشه اگر خوشش بیاد خودش میاد .. بنظر من خوده واقعیتون با ...

نه اون اوکیه منم خیلی آدمه رو راستیم، و پیچ و خم ندارم، ولی فکر میکنم چون کلا رفتار های سر و سنگین و محجوبانه نشون میدم روش نمیشه بیاد جلو! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اون اوکیه منم خیلی آدمه رو راستیم، و پیچ و خم ندارم، ولی فکر میکنم چون کلا رفتار های سر و سنگین و ...

آفرین . اتفاقا یه دختر باید همینجوری با متانت و اصالت رفتار کنه کار درستی میکنی لازمم نیست که کاری کنی که به چشم بیای 🫀🖤

آفرین . اتفاقا یه دختر باید همینجوری با متانت و اصالت رفتار کنه کار درستی میکنی لازمم نیست که کاری ک ...

اخه من یک ماه دیگه به احتمال زیاد برم ی شهر دیگه برا دانشگاه، دلم میخواست تا اون موقع مزه دهنشو بفهمم

اخه من یک ماه دیگه به احتمال زیاد برم ی شهر دیگه برا دانشگاه، دلم میخواست تا اون موقع مزه دهنشو بفهم ...

خب بنظر من اول باید مزه دهن پسره رو بفهمید اونه که میخواید باهاش زیر یه سقف اونم یه عمر باشید اگر قصدتون ازدواجه . 

با مادرشون درسته رفتو آمد داریدو خانم با شخصیتی هستند اما خیلی از چهره ها لای ماسکه به این هم باید توجه داشته باشید 

از نظر من اول باید با پسرشون دیدار کنین شما که نمیخواید با خواهر و مادرش باشید که :)

از یک طرف کلی ازم تعریف میکنه و میاد خونمون، از طرفی میپرسه کجا میخوای بری دانشگاه، و از طرفی هم میگ ...

خب بنظر من مادرشونو با خونوادتون آشنا کنید اگر قصدی داشتن ازاون طریق حتی اگر راه دوری هم بودید انگار یه بوهایی میاد 🥲😂

خب بنظر من اول باید مزه دهن پسره رو بفهمید اونه که میخواید باهاش زیر یه سقف اونم یه عمر باشید اگر قص ...

خب آخه فامیل و دوست نیستیم، خانمه هم باشگاهیمه، من چطور میتونم پسرشو ببینم؟ به قول شما اول باید. بچه سو ببینم شاید اصلا ازش خوشم نیومد... باید یه جوری پامون به رفت آمد بیشتر باز شه تا بتونم. 

خب آخه فامیل و دوست نیستیم، خانمه هم باشگاهیمه، من چطور میتونم پسرشو ببینم؟ به قول شما اول باید. بچه ...

کاملا درسته خب رفت و آمدتونو باهاش بیشتر کنید بیرون برید با خواهرش اون بیشتر میتونه کمک کنه

کاملا درسته خب رفت و آمدتونو باهاش بیشتر کنید بیرون برید با خواهرش اون بیشتر میتونه کمک کنه

ممنون از راهنماییت، درست میگی میتونم به خانوادشون نزدیک تر بشم خیلیی نامحسوس تر... 

شلام شلاااممم چیکار کردی دختر تونستی نظرشو جلب کنی؟

هنوز هیچی به هیچی، اصن طرف رفتاراش خیلی خوبه ولی لام تاکام حرفی در اون مورد نمیزنه😂

خودم احساس میکنم. کلا موقعیت زن دادن پسر دومشو فعلا نداره حالا چه مالی چه هرچی... 

بعد ی باری که اومد خونمون و تیپ و ظاهرم رو دید لابد فکر کرده خیلی ازونایی هستم که به خودم میرسم و هزینه میکنم و...