hws مدیر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 2148 عنوان سوختگی کسی میدونه | مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 21 پست سلام خانما شبتون خوش خانما پای خوار هم توی ۳ جا به اندازه سه سانت در چهار سانت با فلز داغ سوخته الان خیلی نگزانشم عفونت کنه چند روز پیش این اتفاق افتاده بود ولی از لجبازی نگفته تازه دو روزه پماد واسش میزنم حتی نمیدونم درجه چنده میشه بگید از کجا میشه فهمید ؟سوختگی اول اینطوری بود که گوشتش هم مشخص بود و یه تیکش زرد میزد الان بخشی از روش و زخم خشک شده قرمز پررنگ گرفته خیلی نگرانم کسی هست ؟؟🥲🥲 انسانم آرزوست! 1403/06/23 | 01:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hws مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 2148 اره پماد انتی بیوتیکیاینایی که ضد باکتری هستن بزن به سوختگی بعد پانسمانش کن خوب میشه همین کار و کردم ولی میترسم عفونت کنه 😢 انسانم آرزوست!
_فرمانروای_احساسات_ عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 930 همین کار و کردم ولی میترسم عفونت کنه 😢 نه خوب میشه #هیچ وقت خودت رو نگیر شیر هم خودش رو گرفت ماست شد!!😂🤙📿
hws مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 2148 نه خوب میشه اینکه روش بافت سفتی قرمز رنگ شده ینی داره ترمیم میشه؟شما تجربه ای داری ؟ البته خدا نکنه کسی داشته باشه ولی اگه میدونی بهم بگو دلم آروم بگیره انسانم آرزوست!
_فرمانروای_احساسات_ عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 930 اینکه روش بافت سفتی قرمز رنگ شده ینی داره ترمیم میشه؟شما تجربه ای داری ؟ البته خدا نکنه کسی داشته با ... اره داره خوب میشهبنده از همون بچگی همش سوختم😂یه بار کتری ابجوش از رو اجاق گاز ریخت روم همش نهیه چند بار چای داغیه بار شیر داغ اها یه بارم سینی چای ریخت🤣🤣با تجربه کاااامل #هیچ وقت خودت رو نگیر شیر هم خودش رو گرفت ماست شد!!😂🤙📿
hws مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 2148 اره داره خوب میشهبنده از همون بچگی همش سوختم😂یه بار کتری ابجوش از رو اجاق گاز ریخت روم همش نهیه چند ... ای وای ایشالا که دیگه تکرار نمیشه 🥲😘خواهرم پاس به فلز داغ میخوره چند بار چهار پنج روز پیش ولی کلا دوروزه پماد میزنم بهش نگران جاش نیستم فقط عفونت نکنه حتی دون دوم های پوستش که محل فولیکول مو هست هم قرمز و مشخص بود انگار گوشتش اومده بود رو 😢 انسانم آرزوست!
_فرمانروای_احساسات_ عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 930 ای وای ایشالا که دیگه تکرار نمیشه 🥲😘خواهرم پاس به فلز داغ میخوره چند بار چهار پنج روز پیش ولی کلا ... نگران نباش یه چند روز دیگم پماد بزن ان شاالله خوب میشه #هیچ وقت خودت رو نگیر شیر هم خودش رو گرفت ماست شد!!😂🤙📿
hws مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 2148 نگران نباش یه چند روز دیگم پماد بزن ان شاالله خوب میشه قربونت برم سلامت باشی انسانم آرزوست!