2777
2789
عنوان

دوستام آشغالن

551 بازدید | 24 پست

تو تابستون هر هفته میریم باغی ویلایی که استخر داره و شنا میکنیم و کلا خوش میگذرونیم (همه هم دختریم)

الان از وقتی مهمونی مختلط گرفتن و کنسل کردمشون

منو حذف کردن از جمع هاشون

الان کثافتا رفتن استخر به من نگفتن

این رفتار درستیه که من شب جمعه خونه بمونم و اونا عکسای لب استخری و عشق حالشون استوری کنن و پروفایل کنن؟

دوستام دوستای قدیم.

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

ن درست نیست ولی خب مگه مهونی مخلط چشه میرفتی ضد حالشون نمیزدی

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن درست نیست ولی خب مگه مهونی مخلط چشه میرفتی ضد حالشون نمیزدی

نمیشناختم کسایی که دعوت بودنو

بهم گفتن خیلی ضد حال و مودی و‌… هستی اتفاقا

الانم که اینطوری

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
نمیشناختم کسایی که دعوت بودنوبهم گفتن خیلی ضد حال و مودی و‌… هستی اتفاقاالانم که اینطوری

خوب حق داشتن

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

نمیشناختم کسایی که دعوت بودنوبهم گفتن خیلی ضد حال و مودی و‌… هستی اتفاقاالانم که اینطوری

چرا ناراحتی عزیزم؟؟؟ مگه حذف کردن یه عده نخاله ناراحتی داره؟ خوشحال باش آشغالو باید ساعت ۹ شب گذاشت دم در ! به شخصیت خودت افتخار کن ،از هر ده نفر یه نفر اینطوری با شخصیت در میاد