2777
2789
عنوان

دوستام آشغالن

542 بازدید | 24 پست

تو تابستون هر هفته میریم باغی ویلایی که استخر داره و شنا میکنیم و کلا خوش میگذرونیم (همه هم دختریم)

الان از وقتی مهمونی مختلط گرفتن و کنسل کردمشون

منو حذف کردن از جمع هاشون

الان کثافتا رفتن استخر به من نگفتن

این رفتار درستیه که من شب جمعه خونه بمونم و اونا عکسای لب استخری و عشق حالشون استوری کنن و پروفایل کنن؟

دوستام دوستای قدیم.

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

ن درست نیست ولی خب مگه مهونی مخلط چشه میرفتی ضد حالشون نمیزدی

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن درست نیست ولی خب مگه مهونی مخلط چشه میرفتی ضد حالشون نمیزدی

نمیشناختم کسایی که دعوت بودنو

بهم گفتن خیلی ضد حال و مودی و‌… هستی اتفاقا

الانم که اینطوری

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
نمیشناختم کسایی که دعوت بودنوبهم گفتن خیلی ضد حال و مودی و‌… هستی اتفاقاالانم که اینطوری

خوب حق داشتن

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

نمیشناختم کسایی که دعوت بودنوبهم گفتن خیلی ضد حال و مودی و‌… هستی اتفاقاالانم که اینطوری

چرا ناراحتی عزیزم؟؟؟ مگه حذف کردن یه عده نخاله ناراحتی داره؟ خوشحال باش آشغالو باید ساعت ۹ شب گذاشت دم در ! به شخصیت خودت افتخار کن ،از هر ده نفر یه نفر اینطوری با شخصیت در میاد