2777
2789

😔😔مادر مریضم دوروز نگه نمیداره انگار از اسب فیل افتاده

هرروز خونه مامانم هستم شوهرم بهم متلک میندازه

میشینه تو خونش گوشت تن داداش بیچارم میخوره

الانم دارن جدا میشن

عآشِق خُدایی هَستَم کِه وآس هَمیشِه نآمَش رو بآزوهآم هَک شُده اَست💞

عزیزم توقع شما هم از اون ببجا هست که مامانت رو نگه داره ، هر کس زندگی و گرفتاری خودش رو داره ، مساله نگهداری از مامانت رو راه دیگه ای براش پیدا کنید مثلا پرستار 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

زنداداشم تقریبا ده ماهه عروسی کردن دختر خوبیه این ده ماه ازش بدی ندیدم ولی نمیدونم اگه تو همچین شرایطی باشه از مادرشوهر نگهداری کنه یا نه

گمان نمی‌کنم

پرستار بگیرید برای مادرتون همه ی بچه ها باهم هزینه شو بدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی وظیفه ی نگهداری از والدین همسرش رو نداره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عزیزم توقع شما هم از اون ببجا هست که مامانت رو نگه داره ، هر کس زندگی و گرفتاری خودش رو داره ، مساله ...

اولا خواهرشوهرم ۱۵سالش بود مادرشوهرش کهنه میکرد

دومن این توقع زیادی داره مادرمم راضی نبود عروسمون بشه خودشو چسبوند به خانوادمون بره بمیره

زن داداش ندارم ولی کارای مادربزرگم رو بچه هاش انجام میدن نه زن داییم کارهای مادربزرگ پدری رو هم همین ...

همه در قبال هم باید کمک کنن

زنداداشم تقریبا ده ماهه عروسی کردن دختر خوبیه این ده ماه ازش بدی ندیدم ولی نمیدونم اگه تو همچین شرای ...

پس خودشم حق نداره مادرشو بیاره خونه داداشم عزیزم

به هرحال هرکس نظر خودشو داره شما هم پرسیدین که تو خانواده شما چطوره من جواب دادمداداشتون چرا کمک نمی ...

عزیزم ببین دارن جدا میشن ولی اگ مادرشو خونه داداشم بیاره نگهداری کنه داداشم میکشتش میره زندان چون کمکی ب مامانم نکرد

😒😒😒بعضیا هستن خیلی خوبن این خسیسه

خواهره شوهرم کهنه مادرشوهرش عوض میکنه

همچین غلطکاری نمیخاد کنه فقط ی لیوان آب بده دستش اونم نمیده

ن فقط کوفت کنه ارثی بالا بکشه یا فوشمون بده خوبع؟؟؟

همسر شما هم از سهم شما بهش میرسه . بیاد به مادرتون کمک کنه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عروس اگه فرشته هم باشه دختر مردم هست 

شما باید از داداشت انتظار داشته باشی بیاد کمکت نه زن داداشت واگه زن داداشت نزاشت بیاد اون موقع حق گله دارید 

قبلا فرق می‌کرد عروس به مادرشوهر خدمت می‌کرد اگه داداشم وقت نداره کمک مالی بده پرستار بیارید

الان عروس ما بیست ساله طبقه بالای خونه ما رایگان نشستن 

تو این مدت سالی یه با حداقل مامانم بستری شده یه ساعت عروسمون همراه نمونده 

ولی ما از اول ازش توقع نداشتیم و رابطه را عادی حفظ کردیم 

در عوض دخترهای داداشم اینقدر بامعرفت هستند هرزمان ما نباشیم میان کمک مادرم 

زن داداشم یه قاشق خونه ما جابجا نمیکنه اما دخترش همیشه کمک میکنن اونم با رضایت قلبی و دلسوزی چون از بچگی مامانم بهشون محبت کرد 

اینم بگم زن داداشم جوانه و هنوز چهل سالش نشده 

شوهر شما حق نداره بخاطر مراقبت از مادرت بهت توهین کنه مادرتون خیلی بیشتر از اینا به گردنتون حق داره