2777
2789
عنوان

بنظرتون ب خواهرشورم بگم درمورد جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 35 پست

واقعا خواهرشوهرت بهت ی چی بده بپوشی  روت میشه پیش خانواده ی شوهرت بپوشی مگه دورازجون تو گدایی جون عزیزت بیخیال شو هرچی میخوای بگوشوهرت برات بگیره وظیفه ی شوهرته نه خواهرشوهر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهر دوست منم به اون‌یکی زنداداشش لباس نو میده حتی برا بچه هاش خرید میکنه ولی برا دوست من هیچی.دوست منم مث تو ناراحت میشه من گفتم لابد چون اون داداشش وضع مالیش خوب نیس دلش میسوزه میده

بسمه لا خب دلش خواسته به اون داده باید بتو جواب پس بده؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
خواهرشوهر دوست منم به اون‌یکی زنداداشش لباس نو میده حتی برا بچه هاش خرید میکنه ولی برا دوست من هیچی. ...

اتفاقا اینم همیشه همینجوره هوای بچهاشم بیشتر داره...ولی این جاریم خونع ماشبن دارع ماهیچ نداریم...کلا تحویلش زیاد میگیرن

🙄🙄🙄نیازمندی  ببخشید عزیزم ولی چرا فک میکنی باید همچین چیزی بگی  بهش  دوس نداشته توهم خوشحال باش بهت همچین پیشنهادی نداده اگ هم بده از این ب بعد استقبال نکن  لباس یکی دیگ دور از جونت نداری ؟فقیری؟

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

حالا اگه داده بود عنوان ب این متن تغییر میکرد که مگه من گدام لباس کهنه خاشو اورده داده ب من  🥴🥴واقعا  تعادل بین عروس و خواهر شوهر و...سخته 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "