2777
2789
عنوان

مراحل درخواست طلاق چجوریه

178 بازدید | 29 پست

من حق طلاق دارم چجوری باید اقدام کنم؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش منم حق طلاق داشتممنو هم راهنمایی کنید باید چیکار کنم؟؟

تا شرایط دوازده گانه تو سند ازدواج یا عسرو حرج خودتو نتونی ثابت کنی نمیتونی طلاق بگیری مکه اینکه توافقی باشه خیلی سخته توافق نباشه معمولاً چندین سال طول میکشه 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
ب درد نمیخورهعلت طلاقت؟

دست بزن بد دهنی اخلاق بد ندادن نفقه کار نکردن  اینا اصلیاشه 

چرا بدرد نمیخوره؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
راحتی دیگه برو دادگاه دادخواست بده و تمام

همون اول باید برم دادگاه خانواده؟

باید از سایت اقدام کنی

سنا؟

تا شرایط دوازده گانه تو سند ازدواج یا عسرو حرج خودتو نتونی ثابت کنی نمیتونی طلاق بگیری مکه اینکه توا ...

برام مهم نیست فقط میخواستم شکایت کنم بخاطر توهینای به خودم و خانوادم کرده میخوام انتقام بگیرم ازش

لایک نکنید !
تا شرایط دوازده گانه تو سند ازدواج یا عسرو حرج خودتو نتونی ثابت کنی نمیتونی طلاق بگیری مکه اینکه توا ...

حق طلاق داره یه سوته طلاق میتونه بگیره اون واسه زمانیه ک خانم حق طلاق رو نداره 

برام مهم نیست فقط میخواستم شکایت کنم بخاطر توهینای به خودم و خانوادم کرده میخوام انتقام بگیرم ازش

باید مدرک واسه ثابت کردنش داشته باشی داری؟ شکایت توهین هم با شکایت طلاق فرق داره ربطی بهم ندارن

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋