2777
2789
عنوان

فردا طلا بخرم یا نه

212 بازدید | 20 پست

سلام من دندونام ارتودنسی میخواد و ۴ تا ایمپلنت،  حدود سی و پنج یا سی و شش تومن دارم به نظرتون فردا طلا بخرم یا بذارم دو ماه دیگه برم دندونام رو درست کنم؟

دندون 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جهان سوم جایی هس که زنها از خودشون طلا آویزون میکنن اما دندون سالم برا خوردن غذا ندارن، گلم دندونات مهمتره، مامانم کلی طلا داشت دریغ از یه دونه دندون سالم، ب زور بردیمش دندانپزشکی و دندوناش درست کردیم، اول به بدنت اهمیت بده 

خب معلومه دندون 

طلا میاد برای تو سلامتی و زیبایی میشه ؟ قیمت ارتو هم الان از طلا بیشتر داره میره بالا من دوسال پیش انجام دادم ۲۰ الان شده ۴۵

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

دندون

شنیدی میگن ففر فرهنگی اینه دستات پر النگو باسه ولی دندونات خراب باشه

بنظدم دندون ازطلا گرونتر میشه بخوای صبر کنی بعدش درست کنی  

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خرید و فروش طلای دست دوم رو ممنوع کردن

خیلی از طلافروشی ها دارن انجامش میدم منتها با سود ۷ درصد ک برای پول دوماهه ضرره 

شما طلای فاکتور دار رو ۱۰۰ بالای تابلو از دیوار بخرید و باز هم موقع استفاده تو دیوار بفروشید 

ولی دقت بفرمایید فاکتور داشته باشه

میدونین دندونام حدود دویست تومن میشه اخه

ایمپلنت رو نمیشه روکش زیرکنیا بذاری؟ برا فک بالایی من دندونام از اول تا آخر روکش زیرکنیا هس بسیار مقاوم، 8 واحد، یا اگه امکانش نیس، بیشتر دندانپزشکی ها اقساطی و چک انجام میدن خدمات دندان رو