2777
2789
عنوان

کی رانندگیش افتضاحه 🥹🥹🥹

169 بازدید | 10 پست

بچه ها من اصلا ابعاد ماشینم تشخیص نمیدم که چقدر یا فاصله ام با ماشین کناری چقدره 

و همینطوری ماشین صفرو دارم میمالونم

درحدی که با بابام نشستم پشت ماشین رسیدیم خونه سوییچ ازم گرفت گفت مردمو به کشتن میدی 😂

نمیتونم تو ترافیک رانندگی کنم درک فضایی ندارم

راهکاری برام ندارید⁉️

با دنده اتومات هم میشینم دغدغه کلاج ندارم

ولی کلاجمم افتضاحه با ماشین دنده ای خیلی خاموش میکنم

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

باید تمرین کنی تا کلاج دستت بیاد 

من ۱۶ سالمه با دوبار اموزش مامانم یاد گرفتم دنده یکو دو رو میرم راحت

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
باید تمرین کنی تا کلاج دستت بیاد من ۱۶ سالمه با دوبار اموزش مامانم یاد گرفتم دنده یکو دو رو میرم راح ...

ماشینم اتوماته

دنده ای یادم رفته

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من بعد ۶ سال همینم با ماشین خودم

ولی خب با ماشین همسرم که اتوماته رانندگیم عالیه

اهمیت نده

بمال

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

والا من بعد ۶ سال همینم با ماشین خودمولی خب با ماشین همسرم که اتوماته رانندگیم عالیهاهمیت ندهبمال

😂😂 مشکل اینه فاصله ماشین هارو نمیفهمم ازم چقدره

با تمرین درست میشه

برم اموزشگاه؟

منم اینطوریم  نمی دونم چرا زیاد گاز میدم😂😑

ماشین ک از کنارم رد میشه خیلی می ترسم ک بزنم بهش

امروز ی ماشین سنگین با اینک راه داشت بیشعور هعی چراغ می نداخت و بوق می زد صدتا سکته زدم تا رد شد🤦🏻‍♀️

😂😂 مشکل اینه فاصله ماشین هارو نمیفهمم ازم چقدره

والا من اونم با دوربین میفهمم

با آینه اصلا نمیتونم

یا باید از پنجره سرمو ببرم بیرون 

ماشین خودمم که دوربین نداره،کلا نمیفهمم.به خدا توکل میکنم.گاهی میماله گاهی هم نه‌.

وگرنه من اگه بخوام لاین عوض کنم و خیابون شلوغ باشه و پشت ماشین خودم باشم به احتمال ۹۰ درصد یه شری به پا میشه.نمیدونمم چرا انقد رانندگیم بده.قاعدتا بعد ۶ سال باید بهتر بشه،ولی نمیشه😐

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه