2777
2789
بله از تعریفاتچن منم فهمیدم خیلی زیباست خدابراتون حفظش کنه

ممنون بحث اینانیس بحث اینه هیچ شباهتی به هردوطرف نداره

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

گیریم بچه تو نباشه ؟ واقعاااا دلت میاد تست بگیری ؟ بدیش ب خانوادش

اگه این اتفاق افتاده باشه حرف شما درسته ناراحت کنندس ولی اینکه بچه خودش هم جای دیگه باشه و اسی هیچ خبری نداره که اون بچه چطور داره میگذرونه ناراحت کنندست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک به دلت راه نده .توهمون اتاق زایمان دستبند بامشخصات پدر و مادر میزنن به دست بچه بعد میارتش برای شستشو. و اینا.همینجوری که نمیبرن از اتاق عمل بیرون

این حرفا چیه؟ 🙄🙄

شاید مثلا شبیه مادر بزرگاشه شاید شبیه خاله. و عمه ممکنه؟

پس ولشکن ، دنبال چیزی نباش که بعد اذیت بشی

گروه خونی اش هم مثل مانیس☹️

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

ممنون بحث اینانیس بحث اینه هیچ شباهتی به هردوطرف نداره

اگه بفهمین خدایی نکرده بچه خودتون نیست میخاین چیکار کنین مثلا؟وابستش نیستین مگه؟ول کنین این حرفارو ظلمه هم به خودتون هم به بچه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
شک به دلت راه نده .توهمون اتاق زایمان دستبند بامشخصات پدر و مادر میزنن به دست بچه بعد میارتش برای شس ...

نه اصلاشبیه هیچکس نیس 

خب صد در صد باید برع دخترشو پیدا کنه دیگه😐😐مگه میشه کسی که از خون خودش باشه رو بیخیالش شد

دختر خودش رو پیدا میکنه بعد هم دلش میخواد دخترش بیاد پیش خودش هم دلش نمیخواد این بچه از پیشش بره چون بهش وابسته شده ، خب چه کاریه اصلأ دنبال اینکار نباشه بهتره 

گروه خونی اش هم مثل مانیس☹️

گروه خونی قرار نیست که کپی باشه با همدیگه فاکتورهای مختلفی داره تعیینش

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

تواطرافتون دیدین بچه هیچ شباهتی به اطرافیان نداشته باشع؟

اینکه گروه خونی شما مثل هم نباشه که دلیل نمیشه. اسی گروه خونی خودت و شوهرت رو بگو

خودم abمثبت شوهرم  oمنفی

خب صد در صد باید برع دخترشو پیدا کنه دیگه😐😐مگه میشه کسی که از خون خودش باشه رو بیخیالش شد

وات دفاک چی میگیییییی ب شخصه بچم جا بع جا شه یه ماهم پیشم باشه هیچ جوره دلم نمیاد ازش دل بکنم از چی هست احساست

دیدممم که میگم طرف بچشون جا به جا شدع بود قرار گذاشته بودن برن بچهاشونو ببین هیچ کدوم از طرفا از ترس از دست دادن بچه الانشون نرفتن

گروه خونیش چیه؟ گروه خونی شما چیه؟ ما یه جدول داریم که بر اساس گروه خونی پدر و مادر میگه چند درصد گر ...

من خودم abمثبت شوهرم oمنفی دخترم aمثبت