2777
2789
عنوان

شوهر گوسفند من سر سفره با من

| مشاهده متن کامل بحث + 21625 بازدید | 386 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفره حرمت داره 

قدیما کسی حق قهر هم نداشت سر سفره 

نذارید انقدر روتون به روی هم باز شه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

والا تاپیک میزنم کسی نمیاددیگ تو تاپیکایی که امکان پر بازدید شدن دارن مجبوری پست میزارممن از خدا و پ ...

کارتون بینهایت چیپ‌و‌زشته 

ببخشیدا ولی ادم یاد اون کودکان‌کار تو چراغ قرمزا میوفته که به زور التماس میکنن…

عزیز من گل من دعا کردن اجباری نیست که تاپیک جدا بزن التماس دعا کن دیگه‌چرا تاپیک بقیه رو ….. 

بدت نیاد ولی یجور گدایی هست مگر تاپیک جداااا بزنی 

امیدوارم ناراحت نشی حقیقت و گفتم 

کارتون بینهایت چیپ‌و‌زشته ببخشیدا ولی ادم یاد اون کودکان‌کار تو چراغ قرمزا میوفته که به زور التماس م ...

اینش به کنار 

آخه تو این تاپیک بودار درخواست دعا میدن؟!

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

مثلاً بری قهر بگن چرا اومدی روت میشه بگی شوهرم گو. زید تو دهنم 😂😂

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
مثلاً بری قهر بگن چرا اومدی روت میشه بگی شوهرم گو. زید تو دهنم 😂😂

سس ماست 

خجالت مانع رسیدن به آرزو هاست

من که امروز دادخواست طلاق دادم علتشم نوشتم بی‌فرهنگی شوهرم گوزو

یه مدتی از بیرون یونجه بخر پاک کن بذار جلوش... پرسید این چیه؟ بگو: باید تا عید قربان قراره خوب تغذیه ...

فکر خوبیه 

ولی بعدش دوباره...😐

من بدبخت باد بوگند میخوره به صورتم

فکر خوبیه ولی بعدش دوباره...😐من بدبخت باد بوگند میخوره به صورتم

شوخی کردم عزیزم.. خواسته ام روحیه ات عوض بشه... من خودم شوهرم کارش تو خونه همینه،،، عاصی شده ام از دست این کارهاش... موقع سفره، موقع فیلم، تو پیاده روی، قبل خواب ، موقع قهر... همش گوز میده... من هما روش ها رو امتحان کردم فایده نداشت ... فقط بابت هر گوز دیگه الان ازش پول میگیرم ، دو سه بار پول داده ، دیگه خیلی کم اینکار زشت رو انجام میده ، میترسه مجبورش کنم پول بده