2777
2789
عنوان

شما دوست دارین چطوری باشه

66 بازدید | 4 پست

شما دوست دادین وقتی رفتین تولد گیفت قاب عکس رو بهتون بدن یا یه چیز کوچیک به عنوان هدیه 

تولد بچمه حالا موندم گیفت قاب عکس هدیه بدم یا اسماتیز رو بسته بندی کنم با یه ماشین کوچولو تو یه تور ببندم و بدم به بچه هاشون

شما اگه باشین از کدومش خوشتون میاد

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
دومی

به نظرت اگه قاب عکس کوچولو بدم میندازن؟! 

شوهرم میگه بدیم یه خراط رو چون اسمشو حک کنه به عنوان جاسوییچی بدیم میگم میندازن اسم بچمو😪

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بچه‌ها هدیه بدید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

به نظرت اگه قاب عکس کوچولو بدم میندازن؟! شوهرم میگه بدیم یه خراط رو چون اسمشو حک کنه به عنوان جاسویی ...

اخه بنظرم هدیه بهتره واسه بچه ها تا اینکه اسم یکی دیگه رو بدین بهشون یا عکس یکی دیگه

It's like all of my life everyone has always told me,"you're a shoe,you're a shoe,you're a shoe" And then today i just stopped and i said "what if i don't want to be a shoe? What if i want to be a purse? Or a hat.