2777
2789

سلام گلیا خوبید ببخشید من از اولین باری که پریود شدم تنبلی دارم و بدون دارو پریود نمیشم

شماها چه تجربه ای دارید؟متاسفانه من لاغرم هستمو کارو واسم سخت تر کرده

شماها چیکار میکنید؟

الان پنج شیش ساله داروی هورمونی میخورم

با دارو پریود میشی بچمون میشه؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان پنج شیش ساله داروی هورمونی میخورم

من یکسال و خورده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

منم بخاطر تنبلی سه ماه یبار پریود میشدم ماء الجبن افتیمونی خوردم اوکی شد ولی تنبلیم از بین نرف فقد سیکلم منظم شد

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

من یه مدت یه روز در میون قرص یونی زینک خوردم خوب شدم.

البته برا پریود شدن ده سال قرص ضد بارداری میخوردم ولی خب تنظیم نمیشد. 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

پیج zahratajari_diet

فلورا تاجیک

و niloufarpcossupport 

رو ببین و اصلاح سبک رو شروع کن . داروی هورمونی درمانش نیست 

به طور کلی درمانش تغذیه سالم_ورزش_ نبود استرس_خواب کافی و درست هستش

خدایا شکرت❤️

منم بخاطر تنبلی سه ماه یبار پریود میشدم ماء الجبن افتیمونی خوردم اوکی شد ولی تنبلیم از بین نرف فقد س ...

یعنی اگه پریودی تنظیم بشه نشونه این نیست که تنبلی خوب شده؟؟؟ 

منم بخاطر تنبلی سه ماه یبار پریود میشدم ماء الجبن افتیمونی خوردم اوکی شد ولی تنبلیم از بین نرف فقد س ...

الان با اینکه سیکلت تنظیم شده اما باز برا تنبلی دارو میخوری؟

ینفر اینجا بود گف یه عمل هس برا درمان تنبلی تخمدان اسمش لاپاراسکوپی بود فک کنم

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم