2777
2789
عنوان

لطفا برای فروش خونه م دعا کنید

65 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها 

حالا که بعد مدتها خونه دلخواه رو پیدا کردم. خونه م فروش نمیره. قبلا کلی مشتری داشت خونه پیدا نمیکردم. الانم که اینطور. 

لطفا دعا کنید درست بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله خدا گره از کارتون باز کنه من چندین ساله دنبال تعویض خونه م لطفا برام دعا کنید

سلام سوگل بانو جان وقتتون بخیر 

انشاءالله که خونتون هر چه زودتر فروش بره و خونه ی بزرگتر و بهتری بخرین 

من راجع به پستتون توی تاپیک دورهمی سوال داشتم 

منم اگه کسانی رو با مدرک بهتون معرفی کنم امکانش هست که به خیریه ارجاع بدین

سلام سوگل بانو جان وقتتون بخیر انشاءالله که خونتون هر چه زودتر فروش بره و خونه ی بزرگتر و بهتری بخری ...

سلام عزیزم 

ممنون از دعای خیرتون 

♥️♥️

بهترین ها نصیب خودتون ان شاء الله 

اگر بچه مدرسه ای باشه بله 

جایی که من هستم دانش آموزهای بی بضاعت رو کمک میکنه 

سلام عزیزم ممنون از دعای خیرتون ♥️♥️بهترین ها نصیب خودتون ان شاء الله اگر بچه مدرسه ای باشه بله جایی ...

ممنون سوگل جان ❤️🌹

نه موردی که من میشناسم دو تا خانم سن بالا هستن که مادر و دختر هستن و مادر آلزایمر داره و متاسفانه از پوشک هم استفاده می‌کنه 

خدا انشاءالله همه مریض ها رو شفا بده من و آبجیام در حد توان مون بهشون کمک میکنیم اما میدونین دیگه هزینه ها واقعا سرسام آوره 

خدا خیرتون بده عزیزم که اینقدر به فکر افراد بی بضاعت هستین 

انشاءالله خوبی کارتون هزااااران برابر بیشتر به خودتون برگرده🤲🤲 

انشاءالله به زودی میاین و خبر خرید خونه ی بزرگتر رو توی تاپیک مدیریت کارهای خونه میذارین🤲

اجرتون با آقا امام زمان (عج)

ممنون سوگل جان ❤️🌹نه موردی که من میشناسم دو تا خانم سن بالا هستن که مادر و دختر هستن و مادر آلزایمر ...

سلام عزیزدلم ♥️🥰

چه پیام قشنگی برام گذاشتین 😘

صد برابر این دعای خیر و انرژی مثبت برگرده به خودتون عزیزم 

خدا خیرتون بده بابت کمک ها

ممنون از دعای خیرت مهربون 

بهترین ها نصیب قلب مهربونت ان شاء الله