2777
2789
عنوان

درد و گرفتگی تخمدان

2467 بازدید | 13 پست

روز اول پریودمه..تو تخمدان سمت راستم احساس گرفتگی و درد دارم.. این حالت رو هیچوقت نداشتم.درد پریودی هم خیلی خفیف دارم میشه گفت ندارم اصلا برخلاف همیشه.کسی میدونه علتش چیه؟

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
در حال اقدامی؟؟؟ 

آره.این ماه اقدام داشتم اما امروز خونریزی داشتم.چطور مگه؟بخاطر اقدامه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این ماه واسه اولین بار درد تخمدانو حس کردم، البته مجردم و دردش حدود دو هفته بعد پریودی بود

درد ما بین دو تا پریود هم بخاطر تخمک گذاری میتونه باشه ولی اگه تا حالا اینجوری نبودی یه سونو بشی بهتره که خدای نکرده کیست نباشه 

فقط خدا  ،،،  وقتی او باشد چه غم از سیلاب حتی با قایق کاغذی !!! 
منم چن ماه پیش دردتخمدان داشتم موقع پریودام بعداز4ماه ک دردش شدید شدفهمیدم کیست دارم وترکیده بود

😦😱.. الهی.. منم طولانی شه حتما میرم چک میکنم.بیشتر گرفتگیه انگار سفت شده و کشیده میشه

بعد چی شد عمل کردی؟؟ 

ن عزیزم ترکیده بود بس ک بزرگ شده بود .وگرن بایدعمل میردم...بهم قرص ال دی داد ک باقیمونده کیست ازبین بره یمقدارداروی خشک کننده ک مایع کیستی ازلگن خشک شه

منم دوساله درد وتیرکشیدن تخمدان رودارم تحمل میکنم

عزیزم خوب نشدی

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕