2821
2789

اگه مجبور باشین

کسی که متواضعه ،اگه ایرادی توی شما ببینه تحقیر و توهین نمیکنه و خودشو توی شرایط مشابه مثال میزنه که دلداریتون بده، ممکنه از ایرادهای خودش بگه 

یا کسی که درباره ی خودش بد حرف نمیزنه،  درواقع شاید بهس بشه گفت عزت نفس داره و اگه ایرادی توی شما ببینه ممکن نیست همدردی کنه و بیشتر ممکنه بگه که هیچ وقت همچین اشتباهی نکرده..  

مورد دوم به نظر من خب شخصیت محکم تری داره شاید مورد تشویق هم واقع بشه ولی خیلی حالم توی برخورد باهاش بد میشه درصورتی که اون فقط عزت نفس داره!

اون پیک میِ عزیزم نه با اعتماد بنفس

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ترکیبی از هردو رو انتخاب میکنم 

عزت نفس دومی و همدردی اولی

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

دومی یه لاشی بیششعور خودبرتر بینه ازش فاصله بگیر

اطرافیان من همه همینن.. مدام رو به روشون که قرار میگیرم نگرانم که مبادا ازم اشتباه کوچیکی سر بزنه 

وجود داره همچین شخصی؟ چرا اطراف من نیست:(

اره زیاد هست

چرا حتما باید اطرافت باشه روی خودت کار کن که خودت همچین شخصی باشی بعدش به طور خودکار دوستات و آدمای اطرافت عوض میشن 

یا رفتاری و شخصیتی که باهات دارن بهتر میشه یا کلا میرن و جاشون آدمای بهتری میان

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

اره زیاد هستچرا حتما باید اطرافت باشه روی خودت کار کن که خودت همچین شخصی باشی بعدش به طور خودکار دوس ...

من مورد اولم..  به مورد دوم میگم مغرور و از خود راضی!  تلاس میکنن با من ارتباط داشته باسن ولی یه رابطه سمی رو میسازن که یا فقط دارن از خودشون تعریف میکنن یا لا به لای کلامشون خیلی سوسکی تمسخر و تحقیر حس میکنم 

لازم نیست اشتباهاتت رو بهشون بگی اگه اتفاقی هم فهمیدن فرصت اضهارتظر نده و بی خیال باش

خیلی خاکی ام..  اهل پز دادن نیستم،  همه چی هم دارم،  خونه ماشین،  ولی با کمترین چیزها فخر میفروشن یا از کمترین کارهاشون کلی تعریف میکنن،  در صورتی که من هیچ کاریم برام اونقدر بزرگ نیست، هرکاری میکنم نمیتونم فخر بفروشم و نمیخوام..  نمیدونم چطوری اینطوری شدن،  میخوام نبینمشون نمیشه 

من مورد اولم.. به مورد دوم میگم مغرور و از خود راضی! تلاس میکنن با من ارتباط داشته باسن ولی یه راب ...

متوجه میشم چی میگی 

من جات بودم بدون کوچک ترین خجالت یا رو دروایسی رابطمو باهاشون تمام میکردم

متوجه میشم چی میگی من جات بودم بدون کوچک ترین خجالت یا رو دروایسی رابطمو باهاشون تمام میکردم

کاش میتونستم...  برام دعا کن دوستم..  ممنونم وقت گذاشتی 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز