2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دختر رو شنیدم

همه ی تاپیکهای قبل برا دخترا هست اصلا راجع به بلوغ زودرس پسرا هیچ کس چیزی نگفته... خیلی دارم عذاب میکشم ولی نمیدونم چکار کنم میترسم ببرم دکتر غدد بگه آمپول بزنه. میخام با تجربه ها بگن چکار کنم

اگر علایم بلوغ را در پسر کوچکتر از ٩ سال ببینید، بلوغ زودرس هست. بعد از ٩ سالگی، بلوغ زود رس نیست. معمولا هم با رویش موهای ضخیم در نقاطی از بدن شروع میشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
همه ی تاپیکهای قبل برا دخترا هست اصلا راجع به بلوغ زودرس پسرا هیچ کس چیزی نگفته... خیلی دارم عذاب می ...

بعضیا برای دختراشون از قصد میبرن امپول میزنن که بلوغشون دیر اتفاق بیوفته تا قدشون رشد کنه بعضی ها هم چون علائم بلوغ زودرس رو دارن دکتر تجویز میکنه بزنه تا اون علائم ادامه پیدا نکنه و بیشتر و بیشتر نشه تا به بلوغ کامل برسه 

چشم ها دریچه ی روحن!...

امپول های رشد قد باعث بلوغ زودرس میشه میخوای درگیر شی بگو اسم هزارتا از همکارمو بهت بدم

یعنی بده...  هورمون رشد که میگن بی دلیل نمیدن. اگه لازم باشه و بلوغ زودرس نداشته باشن فقط مکمل میدن. لطفا هر کی دیدید بگید چجوری بوده