2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میترسم برم وبگن واقعا ام اس هست موندم چکار کنم دوتا بچه کوچیک دارم

این چیزایی ک گفتی بعید میدونم داشته باشی

ولی اگر خدای نکرده داشته باشی هرچه زودتر تشخیص بدن بهتره

میتونن با دارو از حمله هاش جلوگیری کنن

ی MRI سادس

حرفی هم داشتی من بتونم کمکی کنم خوشحال میشم

این چیزایی ک گفتی بعید میدونم داشته باشیولی اگر خدای نکرده داشته باشی هرچه زودتر تشخیص بدن بهترهمیتو ...

ممنونم ک برام وقت گذاشتی هیچکی نمیاد تو تاپیکم دارم با گریه مینویسم اطرافتون بوده کسی این بیماری داشته باشه من با خانواده همسرمم تو ی اتاق شوهرم هم عصبی ب شدت یعنی بعد من چی ب سر دوتا بچم میاد

ممنونم ک برام وقت گذاشتی هیچکی نمیاد تو تاپیکم دارم با گریه مینویسم اطرافتون بوده کسی این بیماری داش ...

بله بوده

این فکرا چیه میکنی

بعد من یعنی چی

مگه مردن الکیه

بعدشم ام اس انواع مختلف داره 

که همشون تا حد زیادی کنترل میشن

دعا میکنمولی اگ دعای من میگرفت برا خودمم دعا میکردم نگران نباش ام اس اینجوریا هم ک فک میکنی بد نیست

انشالله دعاتون بگیره من ب مدت ۳ سال درگیر وسواس ذهنی وفکری بیماری بودم ی مدت ک خدا نگاهی بم انداخت وحالم خوب کرد نمیخوام خاطرات گذشته زنده بشن 

انشالله دعاتون بگیره من ب مدت ۳ سال درگیر وسواس ذهنی وفکری بیماری بودم ی مدت ک خدا نگاهی بم انداخت و ...

اصلن نگران نباش

مادر من 20 سال با ام اس زندگی کرد

تازه اون موقع که هیچ دارویی نداشت و ام اس اونم بدترین نوعش بود

بی نهایت مدل داره 

پس نگران نباش

تا هروقت بخوای من هستم عزیزم

اصلن نگران نباشمادر من 20 سال با ام اس زندگی کردتازه اون موقع که هیچ دارویی نداشت و ام اس اونم بدتری ...

مادرت الان خوبه ...عزیزم من بیماری قلبی دارم ضخامت دریچه هم دارم میگم اگه خدانکرده ام اس باشه دوتا باهم بدنمو ضعیف میکنن