سوگلییییییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1128 عنوان کسایی ک ذکر استغفار امام صادق میگن لطفا بیاین ی لحظه 90 بازدید | 4 پست سلام دوستان من همین جا فهمیدم این ذکر استغفار خیلی حاجت دهنده هست خداروشکر هرکی خونده نتیجه گرفته منم الان ده روزی میشه با ی دوست عزیز شروع کردیم خواستم بپرسم اونایی ک میخونید از ۴۰۰ بار بیشتر بخونیم ایرادی نداره؟آخه گفتن روزی ۴۰۰ بار تا دوماه 1403/06/22 | 20:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سفیدبرفیk عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 7041 همین که روزی ۴۰۰ بار میگی خودش خیلیه خواهر.من دوسه بار شروع کردم یا یادم میره یا ۴۰۰ بار نمیشه
سوگلییییییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1128 همین که روزی ۴۰۰ بار میگی خودش خیلیه خواهر.من دوسه بار شروع کردم یا یادم میره یا ۴۰۰ بار نمیشه انشاالله ک هرچی از خدا میخوای بهت بده نه من شکر خدا الان ده روزی میشه مدام دارم میگم از ۴۰۰ تا هم بیشتر میگم
سفیدبرفیk عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 7041 انشاالله ک هرچی از خدا میخوای بهت بده نه من شکر خدا الان ده روزی میشه مدام دارم میگم از ۴۰۰ تا هم بی ... قربونت عزیزم ❤️ولی جدی چجوری میتونی بگی.همون ذکراستغفرالله الذی لااله الا هو الحی القیوم ذوالجلال و الاکرام ؟... آخه خیلی زیاده ۴۰۰ تا😩تقسیم میکنی در طول روز؟ ان شالله منم بتونم دوباره شروع کنم
سوگلییییییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1128 قربونت عزیزم ❤️ولی جدی چجوری میتونی بگی.همون ذکراستغفرالله الذی لااله الا هو الحی القیوم ذوالجلال و ... اره همینو میگم آره یدفعه میبینی میشینم همرو میگم یدفعه هم میبینی چندبار میگم خدا کنه ایشالا مراد منم بده گرفتاری مالامال بشه خیلی گرفتارم