2777
2789

خانمامن معمولا سرگیجه دارم انگار شناورم یکم پیش دو ۳ دقیقه نشستم بلند  شدم پای چپم ک بلند شدم حس داشتم ن اینکه ن داشتم ولی انگار رو هوا بود اصلا تعادل راه رفتن نداشتم 

چرا میترسی یه mri بده و اینکه انقد زود نسخه ام اس نپیچاین علایو که گفتی میتونه مربوط به کم خونی .. ا ...

میترسم نکنه ام اس باشه بینایی ک من چشام آسیگمات هست ولی از تعادل نداشتن پام ترسیدم پام انگار رو ابرا بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم نکنه ام اس باشه بینایی ک من چشام آسیگمات هست ولی از تعادل نداشتن پام ترسیدم پام انگار رو ابرا ...

عزیزم ام اس درد پای شدید داره گز گز شدنای شدید جوری که نمیشه راه بری اینا حمله‌ش هست ولی شما حتما برو دکتر علائمتو بده اینقدر علم پیشرفت کرده که درمون دارن دوستم ام اس داره کاملا کنترل شده و گاهی یادش میره خودشم نگران اصلا نباش فقط دکتر برو گاهی بعضی بیماری ها اوایلش درمان قطعی و کامل دارن

عزیزم ام اس درد پای شدید داره گز گز شدنای شدید جوری که نمیشه راه بری اینا حمله‌ش هست ولی شما حتما بر ...

من بدنم گزگز داره گاهی ولی شدید نیس اگه ام اس باشه چقدر میتونم زنده بمونم دوتا بچه هام کوچیکن 

من بدنم گزگز داره گاهی ولی شدید نیس اگه ام اس باشه چقدر میتونم زنده بمونم دوتا بچه هام کوچیکن

عزیزم پاها گز گز داشته باشین یکی از مورداشه کم خونیم باعث گز گز میشه بعدم مگه ام اس باعث مرگ میشه🤣🤣🤣

عزیزم نگران نباش ان‌شالله سایت روسر بچه‌هات باشه اول آزمایش کم خونی بده بعدم احتمال زیاد چشمات ضعیف شده 

کی گفته اگه کسی ام اس داشته باشه میمیره ؟؟؟؟ بهشون میگن بیماران خاص ینی همیشه باید دارو مصرف کنن 

دکتر اول از ژنتیکت سوال میکنه ک خانواده درجع یک کسی ام اس داره یا نه ؟؟؟؟ اگر نه ک استرس بیش از اندازه ب اضافه کمبود شدید ویتامین دی باعث بروز ام اس میشه و 

💤💃🍃
دارم میرم سوپر مارکت میترسم ببنده اومدم کامل بهت توضیح میدم

ممنون گلم مرسی از توضیحت من فک کردم کشندس ولی گیجی رو همیشه خدا دارم حالا نمیدونم واقعا چی عست خالی شدن پام حدود ۵ دقیقه بیشتر نشد شکر خدا 

خب من اومدم ، سال 95 بود یهو دست و پای چپم انگار آب داغ و آب سرد رو نوبتی ریختن سمت چپ بدنم  ینی دست و پای چپم چند ثانیه بیشتر طول نکشید یه حالتی شبیه یهو خالی کردن یا چند ثانیه بیحس شدن ، یه مدت بود استرس و ناراحتی شدید داشتم ویتامین دی هم زیر خط نرمالش بود رفتم دکتر گفت عصبیه نوار مغز گرفتن گفت نرماله صبحش تو خواب دوباره پام چند ثانیه اونجوری شد رفتم ام آر آی دادم همینکه دکتر ام ار ای دید بستریم کرد فردا از بیمارستان بردنم ام ار آی مجدد دکتر گفت تورم مغز داری ۳۰ درصد احتمال ام اس میدم بعد شورای پزشکی تایید کردن ام اس گرفتم ، حالا اینو اینجا داشته باش بقیشو بگم

💤💃🍃

از بیمارستان ک مرخص شدم دکترم گفت بیا مطب رفتم مطب گفت این بیماری سراغ تو نیومده ، تو رفتی سراغ این بیماری ، انقدر فکروخیال کردی و از مغزت کار کشیدی ک تورم مغز گرفتی ینی مغزت متورم شده تو بیمارستان انقدر کورتون بهم زده بودن ک تورم مغزم خوب شده بود ولی دکتر گفت توی بیماری ام اس گولبولهای سفید ک کارشون حمله کردن به ویروس هست ، ب رگهای خونی حمله میکنن ینی ب زبان خودمون  خود درگیری ، و غلافی ک دور رگهاست رو با حمله کردن اشتباهی ازبین میبرن مثلا شما یه نی نوشابه رو درنظر بگیر یه تیکه شو با ناخن خراش بده و هر چقدر تعداد این خراشها و یا خوردگی ها بیشتر باشه ام اس شدیدتره ، کمتر باشه خفیف تره ، حالا چرا میگن بیماران خاص چونکه این خراشها و خوردگی ها هیچوقت خوب نمیشه و داروها فقد جلوگیری میکنن ک تعداد اینا بیشتر نشه ، سرتو درد اوردم ببخشید بعد دکتر گفت یک روز درمیون آمپول میزنی گفتم تا کی ؟ گفت تا اخر عمرت ، بعد 

💤💃🍃

بعد بهم آموزش دادن ک خودم امپولامو بزنم چون یه روز درمیون ک نمیشه رفت تزریقات ، بعدش گفتن برو انجمن ام اس کارت عضویت بگیر اونجا ک رفتم مسولش یه خانمی بود ، گفت بیمار کیه ؟ گفتم من ؟ گفت تو ک از من سالمتری و بهتر راه میری گفتم دکتر تشخیص داده من چی بگم ، گفت یه چی بهت میگم خودت تصمیم بگیر این آمپولارو نزن چون بزنی عوارضش خیلی زیاده و اینکه عادت میکنی یه روز نزنی نمیتونی راه بری ، سردی نخور ، زنجبیل و خرما بخور ..... ازونجا اومدم خونه و تصمیم گرفتم آمپولارو نزنم ، من تا امروز حتی یدونه آمپول هم نزدم ، سردی هم خوردم هیچوقت هم دکتر نرفتم 8 ساله ازون ماجرا گذشته و من هییییییچ مشکلی ندارم ، خداروشکر میکنم .  اینم از تشخیص دکترها ...... من دیگه هییییچ دکتری رو قبول ندارم ، اگه ب حرفش گوش کرده بودم تا الان هزاران آمپول زده بودم و دستی دستی زمین گیر شده بودم 

💤💃🍃

بدنه دیگه یه وقت کم میاره از مغز یا هر چی بیشتر از حدش کار بکشی خسته میشه مریض میشه،  بهش فکر نکن با فکر کردن بهش بیماری رو تقویت میکنی ، البته انشالله ک برا شما هیچی نیست ، برا من ک تشخیص ام اس دادن ، ام اس نبود خداروشکر ، بازم ببخش ک زیاد نوشتم

💤💃🍃