dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 1923 عنوان بازپخش وقایع گذشته مون 121 بازدید | 20 پست سلام دوستانوقت همه بخیر اتفاقاتی که الان در زندگیمون در جریانه بازپخش اعمال گذشتمونه 📝📝اگر می خوایم تغییر کنهباید تغییر کنیمو پاکشون کنیمکسی میدونه چطور پاک میشن؟ 🌿 🌱🪻 1403/06/22 | 19:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shankayyn98 عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 7647 اره بهتره اصلن به اون موضوع فکر نکنی اکانت ۳ نفره مون💞🤪
dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 1923 سن جسمی ما مثلا الان ۲۲، ۲۴ ، ۲۸ ، ۳۲ یا ...استاما سن روح ما خیلی بیشترهپس ما بخاطر عوالم قبل همالان داریم تجربه خلق می کنیماگر میخوای دست برداریاز مقصر دانستن بقیهو تغییری واقعی بدی در زندگیتامشب آگاهی ش رو کسب کن 🌿 🌱🪻
راشل۷۷۷ عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1376 به نظرم اون انرژی رو فرستادیم و حالا مجبوریم دریافت کنیم هر چی بکاریم همونو دِرو میکنیم مگر اینکه بخاییم از ته دل جبران کنیم
dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 1923 چه جالب یعنی باید پاکسازی کرد؟ بله در بقیه مکتب ها و ادیان هم هستپاکسازینکته جالبش اینه که اعمال ما در سلولهامونم ذخیره میشنو در طب سنتی ایرانی مون هم پاکسازی داریمپاکسازی جسمکه باید همزمان باپاکسازی روحی باشه 🌿 🌱🪻
dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 1923 به نظرم اون انرژی رو فرستادیم و حالا مجبوریم دریافت کنیم هر چی بکاریم همونو دِرو میکنیم مگر اینکه بخ ... بله واقعا باید بخواهیمولی قدم قبل از اون خواستناینه که واقعا برسیم به اونکهفقط خودمون ساختیمکسی مقصر نیستآیه قرآنلا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین 🌿 🌱🪻
dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 1923 اره بهتره اصلن به اون موضوع فکر نکنی فکر نکردن نوعی از درپوش گذاشتنهتفکری که بتونه ما رو به راه حل برسونهیا حداقل اونقدری مضطرمون کنه که دنبال جواب باشیمخوبه 🌿 🌱🪻
راشل۷۷۷ عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1376 بله در بقیه مکتب ها و ادیان هم هستپاکسازینکته جالبش اینه که اعمال ما در سلولهامونم ذخیره میشنو در طب ... عزیزم چجوری باید پاکسازی کرد؟ شما اطلاعی داری ؟ من دعای مورنا و ذکر استغفار رو میدونم
shankayyn98 عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 7647 فکر نکردن نوعی از درپوش گذاشتنهتفکری که بتونه ما رو به راه حل برسونهیا حداقل اونقدری مضطرمون کنه که ... نه نه اصلن اگر فکر نکنیم باعث میشه فراموش بشه و دیگه زندگی مون رو مدیون اون اشتباه نکنیم اکانت ۳ نفره مون💞🤪
dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 1923 من اینجا تاپیکهای زیادی دیدم چند ساله میام البته کاربری اولم رو وارد میکنم باز نمیشهولی این همه اتفاق منفی بین تاپیکهانشان از نا آگاهی جامعه دارهانگار سوار یه سیل شدن و میرن جلوغافل از اونکه خودشون ساختن و میسازن 🌿 🌱🪻
راشل۷۷۷ عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1376 بله واقعا باید بخواهیمولی قدم قبل از اون خواستناینه که واقعا برسیم به اونکهفقط خودمون ساختیمکسی مقصر ... به این مرحله برسیم که عالیه 👌ذکر فوق العاده ای هست
dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 1923 نه نه اصلن اگر فکر نکنیم باعث میشه فراموش بشه و دیگه زندگی مون رو مدیون اون اشتباه نکنیم خب اگر اون اتفاقات تکرار شونده باشه چطور ؟اونوقت شما رو به فکر وا نمیداره ؟ 🌿 🌱🪻
dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 1923 به این مرحله برسیم که عالیه 👌ذکر فوق العاده ای هست بله و در کنارش زیارت عاشورا برای پاکسازی معجزست من عاشورا رو جزیی از زندگی هر فردی میدونماینکه گفته شده کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا یک حقیقت صد درصده 🌿 🌱🪻
shankayyn98 عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 7647 خب اگر اون اتفاقات تکرار شونده باشه چطور ؟اونوقت شما رو به فکر وا نمیداره ؟ اهان دیگه فرق کرد اگر باز هم اتفاقی افتاد باید راهکاری به کار ببریم که دیگه تکرار نشه اکانت ۳ نفره مون💞🤪