2777
2789
عنوان

دخترم خیلی کم رو و خجالتیه

343 بازدید | 35 پست

دخترم 9 سالشه از اول نمیتونه حرفشو خوب تو جمع با بیان خوب بزنه همیشه خجالت داره و انگاری میترسه حرفشو بزنه مثلا دیشب رفتیم پارک یه دختر یه سرسره رو کامل در اختیار خودش گرفته بود این هی میرف پیشش میخاس سوار سرسره شه دختره پر رو بود نمیزاش این هیچی نمیگف.. 

کلا تو مدرسه هم همینه چیکار میتونم براش بکنم خیلی ناراحتم نمیخام اینطوری بی سر و زبون باشه همه نادیده بگیرنش و حقش ضایع شه

حتما ببرش پیش روانشناس وگرنه تا اخر عمرش حقش خورده میشه و نمیتونه چیزی بگه

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچگی اینطور بودم الان شرم شرررررر هیشکی نمیتونه بیاد سمتم از ترس

خوبه از اون حال دراومدی  من هنوزم یه کم آره خجالتی ام 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

منم همینطور بودم 

از بس مادرم میگفت نرو ..نکن ..دست نزن ..

برای اینکه دخترتون جسارت و شجاعت بدست بیاره

همش تشویقش کن تو هررر کاری 

پشتش در بیا

وقتی از پارک اومدید خونه بگو از دور دیدم افرین چه خوب از حقت دفاع کردی رفتی جلو سری بعد جسارت پیدا میکنه

کلاس های مهارتی بفرستیدش اعتماد به نفسش بالا بره

💕🧚‍♀️                                               

منم همینطور بودم از بس مادرم میگفت نرو ..نکن ..دست نزن ..برای اینکه دخترتون جسارت و شجاعت بدست بیاره ...

کلاس رقص بردم زیاد فرق نکرد ببینین خیلی منتظر اجازه هس همش چشش ب منه شاید من خیلی اول سخت گرفتم 

از تو خونه باید شروع کنید.. بذارید با شما راحت حرفشو بزنه و وقتی چیزی براتون تعریف میکنه تمام توجهتون رو بدید بهش بدون اینکه از طرز صحبتش ایراد بگیرید 

رابطه ی نزدیک و صمیمی با پدرش خیلی رو افزایش اعتماد به نفسش موثره. 

وقتی دیدید جایی هرچند خیلی جزئی از حقش دفاع کرد، خیلی تشویقش کنید..