2777
2789

من سطح زبانم خیلی ضعیفه 

میخوام از اولِ اول همچیو ریز به ریز یاد بگیرم 

نمیخوام یهو شروع کنن به مکالمه و اینا چون متوجه نمیشم 

بنظرتون کدوم موسسه برم ک خوب باشه ؟و اینطور یاد بدن 

ممنون میشم کمک کنید🥺

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

سلام دوستان

امروز یک پیج از کار هنری مسی و سیمی دیدم خیلی خاص بود کاراش و ارزان قیمت

هر طرحی بخواهی برات میسازه

آموزش هم میده هم حضوری هم آنلاین و مجازی اونم بصورت قسطی و ارزان

اگر دوستداشته باشی میتونی براش هنرجو و خریدار معرفی کنی حقوق بالای پنجاه میلیون میده

حتما یک سری به سایتش بزنید ضرر نمیکنید

https://basalam.com/amirart

استاد امیر قربعلی

۰۹۳۸۲۵۰۱۸۰۸

آموزش تخصصی مجسمه سازی زیر نظر استاد امیر قربعلی  ۰۹۳۸۲۵۰۱۸۰۸  کاملا تضمینی

کانون زبان ایران دوره بزرگسالان

اگه میتونی فشرده یا نیمه خصوصی بردار

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده افشانی پشت سر مردم گرم بوده گردنت کش اومده دراز شده🪜نگاهت دنبال ماتحت مبارک مردم بوده چشمات ورقلمبیده شده تقاص نواقص تو رو هم مردم باید پس بدن🧟‍♀️بالاخره لقمه رو ظاهر تاثیر داره دیگه😜خدایا شکرت که دشمنامو از ابله ترین و خنگ ترین اقشار جامعه در تاریخ آفریدی😌👌🏻بعضی تاپیکا و پستای مورد علاقه ی بعضیا رو میزنم تا ملخا رو از لونه هاشون بکشم بیرون بالاخره یجایی باید شرایط انعقاد نطفه هاشونو نشون بدن☠️یه نفر باشی و بیشتر از ده تا اکانت فیک داشته باشی و خودت با خودت گروپ بزنی خبر از قابلیت های فراوانت میده وبکمی😈⛏️ لطفا شماها هر چه سریعتر قبل خرداد از نینی سایت فرار کنید تا آبروتون بیشتر از این نرفته چون دیگه دستتون واسه خیلیا رو شده و ظاهر و باطن شیطانیتونو همه دیدن🙎🏼‍♀️🍂👩🏻‍🦱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کانون زبان ایران آمریکا سابق خوبه من خودم میرم

کجاست شعبه هاش 

بخدا این سفیر دهن نذاشت برامون اول سال افزایش شهریه داشت امروز خبر داد صد تومن باز افزایش داره خوشم نمیاد از آموزشگاهش هر چی دختر بچه اس تیچر شدن اونجا 

کانون زبان ایران دوره بزرگسالاناگه میتونی فشرده یا نیمه خصوصی بردار

ممنون عزیزم یعنی میگید کانون بهتر از زبانکده هستش؟

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

کجاست شعبه هاش بخدا این سفیر دهن نذاشت برامون اول سال افزایش شهریه داشت امروز خبر داد صد تومن باز اف ...

سفیر سطح بالا میخواد ؟ یعنی منی که خیلی ضعیفم نمیتونم برم؟

کجاست شعبه هاش بخدا این سفیر دهن نذاشت برامون اول سال افزایش شهریه داشت امروز خبر داد صد تومن باز اف ...

شهریش ترمی چقدره؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
کانون زبان ایران آمریکا سابق خوبه من خودم میرم

سطحتون چیه ؟؟؟من c1رو تموم کردم یعنی ادونسم ولی اینجا به بعدش نمی‌دونم چه غلطی کنم .موسسه خودمونو دوست ندارم .هیچی درست یاد نمی‌گیرم اونجا .و واقعا موندم چه کتاب ، چه دوره ای ، چه آموزشگاهی واسه ادونس خوبه 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸