2777
2789

چکار. میکنید .

مثلا ظاهرا ب مادرم احترام میزاره اما پشت سرش خیلی بدوبیراه میگ البته موقع عصبانیت .

خواهرم متاهل . تو ی دعوا وقتی بهش گفت لابد ی کاری میکنی ک قهرمیکنه  .. با همین جمله کینه کرد و ازون موقع فحش های خیلی بد ب خواهرم میده و کلا خواهرم قبول نداره با اکراه همو می‌بینیم. 

برادرمم همینطور جشم دیدنشونداره. چون داداشم گفت حمایت میکنم آیلارمپو و آیلار یجور دیگ دوست دارم و حامی شم  و مثل بقیه برادرا نیستم ..

(قضیه ش مفصل ه مهریه م شوهرم ب زور گرفت بخشیدم  بدون اطلاع خانوادم و البته ب جاش حق طلاق یسری امتیاز مالی گرفتم )

میخوام بگم اگه رابطتتون با خانوادتون محدود کنید و هرچی ک همسرتون بگه بگی چشم و دعواها ب حداقل برسه.  اما ولا آدم عصبی و بددهنی هست و گوشی موبایلشم هرگز بهتون نده حتی لحظه ای ببینید و رمز داشته باشه .

آیا با این اوصاف زندگی میکنید با این مرد 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

سلام دوستان

امروز یک پیج از کار هنری مسی و سیمی دیدم خیلی خاص بود کاراش و ارزان قیمت

هر طرحی بخواهی برات میسازه

آموزش هم میده هم حضوری هم آنلاین و مجازی اونم بصورت قسطی و ارزان

اگر دوستداشته باشی میتونی براش هنرجو و خریدار معرفی کنی حقوق بالای پنجاه میلیون میده

حتما یک سری به سایتش بزنید ضرر نمیکنید

https://basalam.com/amirart

استاد امیر قربعلی

۰۹۳۸۲۵۰۱۸۰۸

آموزش تخصصی مجسمه سازی زیر نظر استاد امیر قربعلی  ۰۹۳۸۲۵۰۱۸۰۸  کاملا تضمینی

حتی یه درصد راه نداره بمونم

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه ک زندگی نمیکنم با همچین موجودی...

شخصا آدمی نیستم ک بخاطر شوهر همه چیزمو و خانوادمو فدا کنم....

همسرتون حاضره بخاطر شما خانوادشو ول کنه!؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نه حالا که مهربه هم بخشیدی تا بچه نداری جدا شو ،چرا خودت اذیت میکنی

حق طلاق و ۱۰۰ م پول و ۳۰ تا سکه نوشتیم ‌ ولی ب جای جاش برسه اصلا اونم میبخشم چ ون واقعا بی پول ه .

کلا میگم بنظرت زندگی رو سختیش ب جون بخرم یا خراب کنم .

من اصلا فکر نمیکردم ی روزی طلاق بگیرم

معلومه ک زندگی نمیکنم با همچین موجودی...شخصا آدمی نیستم ک بخاطر شوهر همه چیزمو و خانوادمو فدا کنم... ...

نه البته با اکثرشون مشکل داره و قطع رابطه ایم اما با ی برادرش رابطه ش خوبه. و خیلی از دعوامون بخاطر همین برادرش

هر كسي مسير زندگي خودش رو ميره

كاري ب كاربراي اينجا ك تو اين وضعيت چيكار ميكنن نداشته باش

بعضير وضعيت مشابه دارن و يا هنوز قرار نگرفتن توش ولي مي مونن اما ب بقيه توصيه جدايي ميكنن

ولي شما به نظر مياد دلت ب موندن توي زندگيت هست

خانوادت اگه خوبي زندگيت رو ميخان سعي كنن جلوش اين مدل حرفا رو نزنن چون شوهرت كينه اي هست 

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

هر كسي مسير زندگي خودش رو ميرهكاري ب كاربراي اينجا ك تو اين وضعيت چيكار ميكنن نداشته باشبعضير وضعيت ...

مرسی از آینده میترسم 

گوشی ش رمز داره میترسم خیانت کنه 

چندبارم ب خودم تهمت زده هربار م ی رم بیرون رفت و آمدمو باید بگم مثلا الان رفتم بیرون الانبرگشتم .

مرسی از آینده میترسم گوشی ش رمز داره میترسم خیانت کنه چندبارم ب خودم تهمت زده هربار م ی رم بیرون رفت ...

رفتم تاپيكات رو خوندم يادم اومد زندگيت رو

كاش يكم روي رشد فردي خودت كار كني تا ترسهات كمتر بشه

مثلا مشاوره بري يا كتاب بخوني كتابهاي خوب و نه روانشناسي هاي انگيزشي الكي 

رفتم تاپيكات رو خوندم يادم اومد زندگيت روكاش يكم روي رشد فردي خودت كار كني تا ترسهات كمتر بشهمثلا مش ...

ینی طلاق راه حل ه

ینی طلاق راه حل ه

طلاق يا موندن با خودته

اما برا هر تصميمي بايد قوي باشي 

توي تاپيكات ترس و ضعف زيادي ديدم

در عين حال صبر و خودداري

راجع به طرحواره ها تحقيق كن من ي موقع ميخوندمش مثلا ١٨ تا طرحواره رو گفته بود شما بنظرم يكي دو موردش رو مستعدش هستيد روش كار كن تا ترسهات از بين بره بتوني نصميم درستي بگيري

اينا رو با توجه ب چيزاي ك نوشتي گفتم شايدم همه چيز رو نگفتي و ذهنيت و نظر منم اشتباه باشه