بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داروم واسه کهیر مزمن هست.بعد از کرونا یه سری رگه های عنکبوتی تو کلّ بدنم ایجاد میشه.بعضی وقتا بدتر میشه.امّا فقط شبیه به کهیره.چون فقط زیر پوست اتّفاق میفته و خارش نداره.باید با دکتر صحبت کنم.این طوری نمیشه.🤕
خب كهير نيست ي دكتر درست حسابي برو تشخيص بده دارو الكي نخورياينا انتي هيستامين هست اما من لواراتاد ...
دکترم فوق تخصّص آسم ، آلزژی و ایمونولوژیه..خیلی باسواده.چند ماه قبل بهش گفته بودم ولی اون روز که رفتم دکتر فکر می کردم یادش مونده.یه شرایطی پیش اومد که عجله کردم نتونستم کامل توضیح بدم.گفتم تو سرما شدیدتر میشه.اونم اینو تجویز کرد.ولی میرم باهاش صحبت می کنم.هرچند که تست آلرژی هم باید بدم ولی خوب چون 3_4 تومنه هنوز نتونستم انجامش بدم.😬
عزیز دلم نمیخوام دلتو بلرزونم ولی سر خود دارو نخور شاید مشکل هورمونی داری برو دکتر
بعد از کرونا امیکرون این جوری شدم.سه بار کهیر شدید زدم در حدّ آنافیلاکسی.ولی بعد که خوب شدم این قضیه پابرجا موند.از سیستم ایمنیمه که واکنش نشون میده.من هم آسم آلرژیک دارم هم سینوزیت آلرژیک..باید برم تست آلرژی بدم ولی 3_4 تومنه.🤕 باید صبر کنم پولش حل بشه بعد برم.