2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید

105 بازدید | 11 پست

شما باشید ناراحت میشید یا ناراحتی من بی مورده،پسری ک  همش ابراز علاقش بافحشه. شرمنده واقعا مثلا پ د ر س گ ،تول ه س گ   تودهنشه.بعد میگه من دوست دارم که اینو میگم کسی دوست نداشته باشم بهش نمیگم.کلا زیاد احساسی نیس،خیلی قدرت طلبه.بنظرتون من حق دارم یا الکی حساس شدم.خوشم نمیاد حس حقیر بودن بمن دست میده، مثلا میخواد بگه خوشگل شدی .نمیگه وای چقد زیبایی .میگه چه ت و له س گی شدی 😐در صورتی که من چیزی از ایشون کم ندارم.ولی احساس میکنم با گفتن این حرفها میخواد تحقیرم کنه. 

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخای چیکارش کنی عهکفشاتو در بیار ازش فرار کنمن شوهرم فحاشه هر روز روحم مچاله میشه

اخه  گیر کردم دیشبم تاپیک زدم که تهدیدم میکنه میترسم بلایی سرم بیاره.اگر ب خودم بود تا بحال هزار دفعه رفته بودم.ولی میترسم ازش،خواستگاری کرد من گفتم نه وحشی شد باز امروز برگشتم تورابطه باهاش،کلا قصدش ازدواجه دست بردار نیس .از پسش بر نمیام.

گاهی تکه کلام شده براشون،شوهرمن از هر بچه ای خوشش بیاد میگه انتر ،بچه جاریم تازه بدنیا اومده بود دوبار گفت انتر جاریم ومادرش دنیارا ریختن بهم ،شوهرم گف بچه را از چشم انداختن  انتر وتوله سگ تو فامیل ما برا بچها یعنی فداتشم وقربونت برم 

گاهی تکه کلام شده براشون،شوهرمن از هر بچه ای خوشش بیاد میگه انتر ،بچه جاریم تازه بدنیا اومده بود دوب ...

اخه اصلا ابراز علاقه عشقم عزیزم نداره فقط  فحش میده

آدم به کسی که دوست داره احترام می ذاره. فحش دادن با راحت بودن فرق داره. وقتی با یکی راحتی حرف دلتو ر ...

دقیقا نمیفهمه که بعد حالا جرات داری ب خودش بگو تو.میخواد ادم بزنه

اخه گیر کردم دیشبم تاپیک زدم که تهدیدم میکنه میترسم بلایی سرم بیاره.اگر ب خودم بود تا بحال هزار دفع ...

ببین خر نشی زن این آشغال بشی من الان تو فکر جدایی ام با یه طفل معصوم 

ببین خر نشی زن این آشغال بشی من الان تو فکر جدایی ام با یه طفل معصوم

اهی بگردم .چرا؟این عوضی دست بردار نیس همش میگه تنها باید زن من بشی  دست بردار نیس میترسم ازش، من باهاش بهم زدم انقد تهدید کرد دوباره برگشتم.