2777
2789
عنوان

جوجه اردک

| مشاهده متن کامل بحث + 26054 بازدید | 95 پست
وااای دلت میاد مخصوصا جوجه اردک که انقده نازه

کثیفه بدنش مرطوبه کلی میکروب رشد میکنه

صداش هم رو اعصابه، 🔫🔫💣 کواک واک واک... 

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
بعدشم جوجه اردک کوچولو رو نزاری تو آب فعلا برا من گفته بود تا دوهفته تو آب نره پاهاش کوچیکه تحمل سرم ...

امروز گذاشتمش تو اب شنا کنه همش میخواست در بیاد درش اوردم تمام بدنش میلرزید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن نبایدبذارید تو آب چون فقط بامادرشون ک هستن شنا یادمیگرن بعدشناهم مادرشون خشکشون میکنه 

دقیقا

واسه ما

آب تنی کرد مریض شد 

بعد یکی  دو روز مرد😐

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

آیییییی خاطره بدی یادم اومد چند سال پیش یدونه واسه دختر داییم گرفتیم  5 سالش بود جوجه همه جا دنبالش بود اینم شیطون هی میرفت تو حیاط هی میومد تو ..یروز رفت تو حیاط جوجشم دنبالش بود اومد تو خواست درو ببنده کله جوجه موند بین در 😢😢😢😱😱😵😵😵😵😨😨😨😥😤 چشماش زد بیرون حییونی بعد هنوز زنده بود 😢😢😢😢😢😢اخخخخخ از اونموقع دیگه به جوجه ها دست نزدم ک بخوام بگیرم ...

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
وای نگو اردک ها تمیزن چون خودشون مرتب تو ابن

تو پراشون کنه منه و حشرات ریز هست.

خلاصه مراقب باش 🙈

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
دقیقا واسه ما آب تنی کرد مریض شد  بعد یکی  دو روز مرد😐

اخی باید خشکش میکردی 

من نمیدونم چیکارش کنم خیلی وابسته شده وقتی میرم پیشش همش میاد روی پام یا دستم 

اخه این طفلک کنه کجاش بود  میخوای عکسش رو برات بفرستم ببینی چقد نازه

بفرست