2777
2789
عنوان

زندگی من💚🌱 روز پنجم

117 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

روز پنجم گذشت ، حس خیلی خوبی دارم که با وجود همه مشکلات و استرس و افسردگی که دارم برای سلامت روان و جسم خودم تلاش میکنم با اینکه روز خسته کننده ای داشتم و خیلی خوابیدم و نماز هام رو نتونستم بخونم ولی به هیچ عنوان خودم را سرزنش و اذیت نمیکنم میدونم که باید صبور باشم تا عادت های خوب رو وارد زندگیم کنم 🩵

چه خوبه که با وجود خستگی و بی حالی  در قلبم آرامش عجیبی دارم ! خیلی وقت بود که دچار بیماری بودم که حتی شخصیت مشخصی نداشتم اما الان انگار دارم خودم رو کشف میکنم ، دنبال علاقم هستم و براش تلاش میکنم هرچند این تلاشم کمه ولی همین که تلاش میکنم برام حس زنده بودن میده ؛ در واقع نه تنها یک عادت رو ترک میکنم بلکه دارم خودم و افراد دیگه رو بهتر میشناسم و عادت های جدید رو وارد زندگیم میکنم ‌.

با نوشتن حس و حال روزانه ام در تاپیک ها میفهمم که چقدر حال و هوای هرروز من متفاوته مثلا یه روز در عمق ناامیدی و بی حالی هستم و روز بعد در اوج انگیزه و نشاط ... برای همین وقتی احساس ناامیدی سراغم میاد میدونم که قراره شاید فردا یا روز بعد بره و منتطر میمونم و به خودم فرصت میدم تا باهاش کنار بیاد 

خلاصه من دارم زندگی کردن رو یواش یواش یاد میگیرم و هنوز راه طولانی در پیش دارم 🤍

لطفا برام دعا کنید💚

پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۶/۲۲

ساعت ۱۶:۳۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنونم 😘💚با دیدن پیامت خوشحال شدم 🥹🫂

فدات بشم واقعا خوشم اومد از متنت من خودم واقعا وقتی واقع بینانه نگاه میکنم به زندگیم میبینم مشکل چندانی ندارم ولی همیشه یه حس نا امیدی دارم و مأیوسم

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات 

موفق باشی😊😊❤️✨

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

فدات بشم واقعا خوشم اومد از متنت من خودم واقعا وقتی واقع بینانه نگاه میکنم به زندگیم میبینم مشکل چند ...

قربونت🫂🥰

منم دقیقا همچین حسی دارم همه چیز اوکیه ولی حس خوبی ندارم بنظرم یکمم باید نگاهمون به زندگی رو تغییر بدیم شخصا دارم سعیم رو میکنم تا هرروزی که میگذرونم برام مفید و لذت بخش و...باشه حداقلش اینکه حس کنم دارم زندگی میکنم 

قربونت🫂🥰منم دقیقا همچین حسی دارم همه چیز اوکیه ولی حس خوبی ندارم بنظرم یکمم باید نگاهمون به زندگی ...

خیلیم عالی کم کم دارم ازت انرژی مثبت میگیرم🥰😘

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات