سلام دوستان
روز پنجم گذشت ، حس خیلی خوبی دارم که با وجود همه مشکلات و استرس و افسردگی که دارم برای سلامت روان و جسم خودم تلاش میکنم با اینکه روز خسته کننده ای داشتم و خیلی خوابیدم و نماز هام رو نتونستم بخونم ولی به هیچ عنوان خودم را سرزنش و اذیت نمیکنم میدونم که باید صبور باشم تا عادت های خوب رو وارد زندگیم کنم 🩵
چه خوبه که با وجود خستگی و بی حالی در قلبم آرامش عجیبی دارم ! خیلی وقت بود که دچار بیماری بودم که حتی شخصیت مشخصی نداشتم اما الان انگار دارم خودم رو کشف میکنم ، دنبال علاقم هستم و براش تلاش میکنم هرچند این تلاشم کمه ولی همین که تلاش میکنم برام حس زنده بودن میده ؛ در واقع نه تنها یک عادت رو ترک میکنم بلکه دارم خودم و افراد دیگه رو بهتر میشناسم و عادت های جدید رو وارد زندگیم میکنم .
با نوشتن حس و حال روزانه ام در تاپیک ها میفهمم که چقدر حال و هوای هرروز من متفاوته مثلا یه روز در عمق ناامیدی و بی حالی هستم و روز بعد در اوج انگیزه و نشاط ... برای همین وقتی احساس ناامیدی سراغم میاد میدونم که قراره شاید فردا یا روز بعد بره و منتطر میمونم و به خودم فرصت میدم تا باهاش کنار بیاد
خلاصه من دارم زندگی کردن رو یواش یواش یاد میگیرم و هنوز راه طولانی در پیش دارم 🤍
لطفا برام دعا کنید💚
پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۶/۲۲
ساعت ۱۶:۳۵