2777
2789

سلام دوستان گلم دیروز اینیستا من به مدت چهار ساعت توسط یه نفر هک شده بود و طرفی که هک کرده بود برداشته بود به فک فامیل من پیام فرستاده بود دردسر از اونجا شروع شد که اون طرف به دختر پسر خالم پیام داده بود اونم در حد سلام علیک و احوال پرسی نوشته بود دلم گرفته میشه باهم حرف بزنیم که دختر پسر خالم فکر کرده منم و نوشته که برم با خانومت حرف بزن منم متاهل هستم می‌خوام بپرسم ازتون که واسه این نوع پیام دادن که توسط من هم نبوده پسر خالم می‌تونه ازم شکایت کنه؟؟؟ چون خانوادم رو تهدید کرده بود که میرم شکایت میکنم با هزار مکافات وارد پیجم شدم و اونی که وارد پیجم شده بود رو از پیجم خارج کردم ولی از اون صفحه اسکرین نگرفتم از صفحه که نشون میداد که کسی وارد پیجم شده ممنون میشم راهنمایی کنید منو 

پسرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پلیس فتا شکایت کن

من منظورم اینکه پسر خالم می‌تونه از من شکایت کنه به خاطر اینکه پبچم هک شده بود و به دختر پسر خالم پیام فرستاده بودن اونم نه پیامک تهدید آمیز و نه فحش در حد درد و دل

پسرم 
پلیس فتا شکایت کن

من منظورم اینکه پیچ من که هک شده بود به دختر پسر خالم که متاهله برداشته پیام فرستاده اونم نه پیام تهدید آمیز نه فحش در حد درد دل کردن پسر خالم فکر می‌کنه کار کنه میگه شکایت میکنم واسه همچین پیامکی میتونه شکایت کنه 

پسرم 
شما برو فتا شکایت کن. برگه ها عکس بگیر بگو این اتفاق افتاده دنبال شکایتم

من منظورم اینکه پیچ من که هک شده بود به دختر پسر خالم که متاهله برداشته پیام فرستاده اونم نه پیام تهدید آمیز نه فحش در حد درد دل کردن پسر خالم فکر می‌کنه کار کنه میگه شکایت میکنم واسه همچین پیامکی میتونه شکایت کنه 

پسرم 
من منظورم اینکه پیچ من که هک شده بود به دختر پسر خالم که متاهله برداشته پیام فرستاده اونم نه پیام ته ...

نه اگه ثابت کنی گوشیت هک شده 

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

نه اگه ثابت کنی گوشیت هک شده

خوب من وقتی به سختی وارد پیجم شدم اون طرفی که نشون میداد تو پیجم هست رو انداختم بیرون از اینیستام و از اون صفحه اسکرین نگرفتم وقتی انداختم بیرون و آثاری نیست چطور بفهمم و اینکه به خاطر چند تا دونه پیام معمولی چرا باید بتونه شکایت کنه وقتی نه فحشی بودی نه تهدیدی بوده نه حرف از عکس و فیلمی شده به خاطر چند دونه پیامک معمولی قانون چرا باید اجازه شکایت بده

پسرم