2777
2789
عنوان

فیلم سینمایی خانه دختر

746 بازدید | 14 پست

وای بچه ها جمعه با نامزدم رفتیم سینما فیلم خانه دختر که صف بسته بودن براش

وای چشمتون روز بد نبینه افتضااااااح ترین فیلم عمرمون بود، صحنه آخر من تازه یه پفک باز کردم بخورم دیدم چراغا روشن شد

وسط فیلم!!!

همه به هم نگا میکردم

خیلییییی بی سرو ته و مسخرهههه 

متاسفم واسه کارگردانش

نامزدم گفت میرم وای میسم جلو در هرکی خواست بخره نذارم

خلاصه که نرید ببینید

افتضااااح بود به شدت، زرد خوب بود ولی گریه دار کل فیلم شدن غمگین آدم میره سینما دلش وا شه بدتر دپرس میشه😟

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجب آینه که خانواده پسر  شب قبل عروسی عروسشونو میبرن دکتر زنان تا نامه سالمی بکارت و بگیرن دختره میره وسط خیابون ماشین بهش میزنه میمیره😐

بخدا آگه کل فیلم جز این باشه 

تمام 

عزیزم سلیقه ها متفاوته

من عاشق بعضی فیلما هستم که ممکنه خواهرم بهشون بگه بی سر و ته

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

کلا الان فیلما همینن من دیشب مادر قلب اتمی رو دیدم حالم به هم خورد شوهرم تا سه ساعت توشوک بود😐

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

فیلم دختر هم چرت بود

و لیلای او  😖

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

راز مگوی فیلم "خانه دختر" تجاوز خانگی بوده

در واقع پدر به دلیل خطای خودش هست که میخواد روی قضایا سرپوش بزاره

متاسفانه سانسور داستانها موجب بی سر و ته شدن فیلما میشع

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)