2777
2789

چن وقت پیش ی تاپیک زدم چندتا از احمق های سایت اومدن نوشتن اره تو هولی

نمیمیری از تنهایی یکم صبر کن:/

پشمام ریخت از پیاماشون واقعا این عتیقه ها هنوز رو زمین زندگی میکنن؟

من سنم خیلی پایین بود ازدواج کردم...

و متاسفانه اصلا نتونستم رابطه مو باهاش عاطفی کنم اصلا با من یکدل و ی رنگ نبود فقط تو قفس خونه ش میخاست زندانیم کنه...

پارسالم عاشق ی فردی بودم ک اونم بنظر میومد دوسم داره ولی...در واقعیت نه...عاشقم نبود ...رهام کرد

بخاطر ی شخص دیگ اصلا سمت من نیومد خیلی دلم گرفت

ولی دیگ بعد اون ن کسی تونست بهم محبت کنه ن عاشقم باشه ن حتی عاشقش باشم جوری رفت تو دلم ک ...

با تمام بدیای بعدش همچنان دوسش دارمم

ولی فک نمیکنم بشه درستش کرد حس میکنم داره مسخره م میکنه

خیلی دلم گرفته ....مگر محبت خواستن و مورد عشق واقع شدن چیز زیادیه ک اینا اینجوری برخورد میکنن؟؟😔😔

امروز باهاش قرار گذاشتم برم ببینمش گفت با خانودادم رفتم جوجه بزنیم و فلان...حس میکنم اصلا جدی نیست باهام

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

عزیزم با هرکسی تو رابطه نرو..دلت خیابون نیس ک هرکی رسید بهش چراغ سبز نشون بدی و دل ببندی...

یکم از عقلت استفاده کن..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرمو میگم شاید ناراحت شی ولی یکم صبر کن از دوتا رابطه بد بیرون اومدی تو دوتاشم شکسته شدی پس یه فاصله بنداز 

چون الان دنبال توجه ک محبت به احتمال زیاد با فرد اشتباهی وارد رابطه خواهی شد پس یه مدت کوتاهی از قرار عاشقانه و رابطه و اینا دوری کن

نظرمو میگم شاید ناراحت شی ولی یکم صبر کن از دوتا رابطه بد بیرون اومدی تو دوتاشم شکسته شدی پس یه فاصل ...

یکسال بیش از زمان کوتاهه؟ بنظر من البته

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
یکسال بیش از زمان کوتاهه؟ بنظر من البته

آره 

کوتاه 

چون خودتون گفتین دنبال محبت هستین میخواین بهتون عشق بورزن پس کوتاهه و نمیتونین صحیح تصمیم بگیرین.

از همین آقایی که گفتین معلومه ، چون اصلا بهتون اهمیت نمیده پس اشتباهه

از مستقل بودنتون لذت ببرید ، عزت نفستون رو ببرین بالا.

تو همه کار شما اولویتش نیستی؟؟؟

جوجه اینا یه مسئله هست که حتی ممکنه برای خودت شمام اتفاق بیوفته نتونی بری. دلیل نمیشه که دوسش نداری 

ولی اگه همه موارد این جوریه. که نیاز به حرف من نیست. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.