2777
2789

صرفا اگه یک آقای معمولی ب من پیشنهاد دوستی میداد من هول نمی‌شدم ولی چون اسنپ بوده هول شدم اولا ک می‌دونم کارم اشتباه بوده ولی قرار نیست به کسی جواب پس بدم بدن خودمه میتونم دلم بخواد در اختیار هزاران نفر قرارش بدم شمایی ک از گذشته ی من خبر ندارید از حرفایی ک شنیدم خوردم شکستم سالهایی ک گریه کردم و الان با محبت یک پسر سریع خر میشم اسمم شده هول آره راست میگید من هولم چون تو این دنیا هیشکی منو نخواسته تابحال شده بخوای از دست خانوادت فرار کنی دست هرکی بیفتی انقد حرف نخوری؟اره من ته خطم مرسی ک قضاوتم کردید سوژه کردید برای خنده هاتون اگه برای خواهر خودتون این اتفاق می‌افتاد هم خنده می‌کردید مخصوصا یک کاربر رو اصلا نمیبخشم 

کدوم اسنپ 

جریان چیه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یچیزایی شنیدم ولی نمیدونم شما بودی یا ن

ولی در کل اینایی ک گفتین توجیه کاری ک کردین نمیشه

بدن خودمه و .... و.... دیگه نیاز ب جار زدن نداره

اشتباه کردین ولی با مدام تکرار کردنش یجور نشه ک برات عادی بشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

نی نی سایت همینه

منم چندینننن ماه پیش 

اومدم از  عشق کودکیم گفتم

همه 

هیت دادن قضاوت کردن

شما نباید این تایپک رو میذاشتنی وقتی میدونستنی قضاوت میشی زندگیتون دست خودتون اسرار زندگیتون رو بزارید مال خودتون

زندگی به سادگی قشنگه، بیاین زندیگ رو به سادگی قشنگ کنیم!🤍🕊
عادیم بشه باید ب کسی جواب پس بدم؟

وقتی در حال جار زدنش باشین بله یا باید جواب بهشون پس بدین یا اگه حرفی زدن ناراحت نشین

شخصا برای من اهمیتی نداره زندگی شما...

کلی گفتم 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اینجا از روی دلسوزی. دارن این حرفا رو میزنن

کسی ک خوابه میشه بیدارش کرد

ولی اونب ک خودشو ب خواب زده نه،،،،،

تاپیک زدی ک ازش خواستگاری کردم

خیلیا گفتن خطرناک مراقب خودت باش این بگیر نیس

گوش نکردی

شاید همه نه ولی درصر زیادی دلسوزلنه بهت هشدار دادن 

دختر تو ۱۷ سالته 

تو انقد فرصت داری انقد برات پیش میاد 

مراقب خودت باش 

دوست عزیز شما سواد رسانه ای نداری یه چیزی هم طلبکاری؟؟.

میای زندگیست رو جار میزنی... باید انتظار قضاوت شدنم داشته باشی دیگه .(همینجوری که خودت گفتی کسی گذشته ات رو نمیدونه پس بر اساس نوشته های تاپیکت قضاوت میشی)

بعدم شما قوانین سایت رو می‌دونی ، می‌دونی امکان حذف تاپیک نیست، میای تاپیکی میزنی که آبروت رو به خطر بندازه؟!

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ببخشید ولی این حجم از چصونه واویلا بودنت دیگه خیلی حرفه.

هرکس اندازه کافی تروما داره توی گذشته اش اما نباید انقدر خودش رو حقیر کنه، بله کسی مدافع تن و بدن شما نیست . مختاری هرکاری دلت میخواد بکنی.

برای راحت شدن از خانواده ات از چاله میخوای در بیای بیفتی توی چاله ؟!

به جای اینکه انقدر دراماکوئین بازی دربیاری و به سر و سینه خودت بکوبی و بگی بدبختم و...‌ اینا یکم به خودت عزت و احترام بده ، خودت رو ارتقا بده ۴ تا کتاب بخون عزت نفست رو بالا ببر و به کسی اجازه نده تحقیرت کنه

روی پای خودت وایسا یا درس بخون یا کار کن و یا هرچی بعدشم از راهش برو و مطمئن باش یه بخت خوب نصیبت میشه.

فعلا بهتره روی عزت نفس و تفکراتت کار کنی .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

خانمی تاپیکات‌و اتفاقی دیدم. اگه واقعی‌ان چند تا نکته رو بهت بگم؛ شما به جای هوچی بازی تو نی‌نی سایت سعی کن خونسرد باشی با یه آدم امن مشورت کنی و اینکه برای کنترل هیجاناتت حتما باید از یه روانشناس ماهر کمک بگیری این حجم هیجان غیرقابل کنترل برات مضره. دیگه اینکه انقدر واژه دستمالی رو برای بدن یک انسان به کار نبر، اگر خودت مایل به چیزی بودی که هیچ اگر نه اسمش تعرضه حالا هر چقدر سطحی حتی یه نوازش صورت هم میتونه باشه، تو کالا نیستی که دستمالی بشی صرفا یه مرد کثافت مرتکب تعرض شده. در ضمن با کسی که نمیشناسیش نباید هر جایی بری خانمی میتونی بری کافه، رستوران، گالری و... جاهای عمومی و شلوغ و سعی کن همیشه یه چیزایی برای دفاع از خودت داشته باشی اسپری فلفل و... . مراقب خودت باش.

💚