2777
2789

میخوام بدونم هدف و انگیزشون چی بوده

بلکه بتونم به مادرم حق بدم که پنج تا بچه اورده

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون موقع ها زیاد جلوگیری اینا نبوده همه میاوردن ی چیز عادی و روال زندگی بوده مث غذا خوردن🫠

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

هیچی همینجوری انداختن بیرون بچه رو انگار مثل غذا پختن براشون عادیه باید باشه،بعد ب فکر سن زیاد شوهرشون یاخودشونن براهمون

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

خوب انگیزه ها  و دیدگاههای اون زمان با الان یکی نیست که، اون زمان انگار عادی بوده ۵_۶ تا بچه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

با شوهرم مشکل زیاد دارم اما دخترم همش میگ یه اجی یا داداش میخام نمیخام بزرگ شد تنها بمونه

که دوتایی غصه بخورن

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶
اون موقع ها زیاد جلوگیری اینا نبوده همه میاوردن ی چیز عادی و روال زندگی بوده مث غذا خوردن🫠

همه دایی هام دو تا اوردن 

مگه یکیش که سه تا اورد تا پسردار شه

همه دایی هام دو تا اوردن مگه یکیش که سه تا اورد تا پسردار شه

خانواده پدریت چی عموها و عمه هات

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
همه دایی هام دو تا اوردن مگه یکیش که سه تا اورد تا پسردار شه

مقایسه نکن عزیزم

دنبال علت چیزی هم نباش معمولا ادما به زندگی و اینده فکر نمیکنن

تنها کاری که میتوتی بکنی به فکر خودت و روانت باشی و برای بهترشدنش تلاش کنی و یاد بگیری و اگاه بشی

مسیرتو جدا کن و دنبال اگاهی برو که خودت اگاهانه زندگیتو بسازی❤️

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

سلام شاپرک جان ببخشید که بی ربط نوشتم تاپیک کاربری که اونجا نوشته بود قفله .

دیدم مدرس icdlبودید. من میخوام مدرکش رو بگیرم. کلاس هم امکان رفتنش رو ندارم 

میتونید منبع و نمونه سوال بهم معرفی بفرمایید؟