2777
2789

چند سال پیش خواهرشوهرم برا تولد پسرش ما رو دعوت کرد گذشته از میوه های پلاسیده ته یخچالشون یه کیک هم گزاشتن وسط کلی عکس گرفتن بعد هم یواشکی خواهر شوهرم گفت خواهرم اینها آخر شب میاد با اونها کیکو باز میکنیم جلو چشم ما در جعبه کیک رو گزاشتن تو یخچالشون من از اون زمان باهاشون قطع رابطه ام امروز مادرشوهرم زنگ زده میگه گوشو بده شاهان نوم بعدم بهش گفته تولد پسر عمته آماده شو بیام ببریمت کلی دعوام شد با شوهرم میگم قبلش باید از من مادرشم میپرسید نه اینکه بچه رو هوایی کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه اینکه کیک نیاورد بخورید چند سااااله قطع رابطه کردی؟!

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

خب کارشون بد بوده عزیزم ولی نه در حدی که قطع رابطه کنید باهم یه مدت بی محل میکردی و تمام

شوهرتم حق داره خ‌اهرشه 

بااین کار شوهرت تو رو یه خانم بی منطق و خودخواه میبینه والا شوهرمن سر همچین موضوعی هیچ وقت با خانوادش قطع رابطه نمیکنه منم قطع کنم ازم دلخور میشه 

الانم یکم منطقی فکر کن و اجازه بده پسرت بره 

و کم کم کدورت هارو بذار کنار و آشتی کن 

رفتارشون خیلی زشت بود 

ولی یکم زیادی رفتی فک کنم 

قطع رابطه نکن سرد برخوردکن 

دقیق عین یه مهمون خیلی رو در بایستی دار باش 

یه مهمون خیلی مهمون باش 

دیگه تولد گرفتن نمیرفتی نه اینکه کلا قطع رابطه کنی 

الان اگه میتونی پسرتو برو برش دار بیارش 

برای اینکه بهت بی احترامی کردن 

ولی قطع رابطه نکن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕