2777
2789

خونه چند خوابه دارید

ما یه خوابس اتاق برا بچه نداریم 

اگه بچه بعدی هم بخام باید چیکار کرد

شما ها چیکار کردید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم تخت دو طبقه گرفته 

دو تا پسر داره 

عین اتوبوس هست تختشون 

کمد و کشو و ..داره 

دو طبقه میگیری 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

من دوقلو دارم یه اتاق دارن هروقت بزرگ بشن اتاقشون جدا میکنم خونه ام ۴ خوابه اس 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
خواهرم تخت دو طبقه گرفته دو تا پسر داره عین اتوبوس هست تختشون کمد و کشو و ..داره دو طبقه میگیری

به نظرم دیواری ها کاربردی تر وبهتر

جا نمیکیره، برای کسی گه یک یا دوتااتاق داره خوب، 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
برام سواله ینی همه اینایی که دوتا یا سه تا بچه دارن خونه سه خوابه چهارخوابه دارن

تا یه سنی میشه اتاق مشترک داشته باشن ولی یه سنی به بعد باهم کنار نمیان نمیشه یه اتاق باشن بنظرم

😝
برام سواله ینی همه اینایی که دوتا یا سه تا بچه دارن خونه سه خوابه چهارخوابه دارن

اهمیت به حرفشون نده

کسانی این تظرمیدن که فقط دوقدم جلوترشون میبینن، و مادی هستن

به خدا یقین داشته باش

من چندین ساله 15سال این خونه عستم، کارتعمیراتی خاصی انجام نداده بودم، اما به لطف وبزرکی خدا درآستانه ورود عضو جدید، خیلیییی کارها کردیم درصورتی که اصلا فکرش نمیکردم

الانم میگم این تغییرات مقدمه تحول بزرگ ویقین دارم بهش

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود