2777
2789
عنوان

توروخدا کمکککک

37 بازدید | 2 پست

سلام.من ۲۰سالمه احساس میکنم هیچکس ازم خوشش نمیاد احساس میکنم زشتم احساس میکنم انرژی منفی میدم به همه.این چند وقته هر جا رفتم که کار کنم یجوری شده زیر یک ماه اومدم بیرون اول یه شرکت بود الانم یه آرایشگاه کار میکردم اصلاح میکردم دوس داشتم انجارو چند روز پیش صاحب اونجا پیام داد اصلاح هات بده و خوب نیست گفتم خب باشه سعی میکنم تمیز انجام بدم هی میگفتم اگه خوب انجام میدی بیا و این حرفا الان پیام داده یه روز بیا انجام بده اگه خوب بود بهت میگم .این چند روزه اصلا به من خبر نداد من هر روز صبح و عصر میرفتم .حالم بده 

دست از تلاش برندار ،ممکنه هزار بار نشه ولی یه بار بشه و تا اخر عمرت موفق باشی... بعدشم تازه بیست سالته خیییییلی فرصت داری

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
دست از تلاش برندار ،ممکنه هزار بار نشه ولی یه بار بشه و تا اخر عمرت موفق باشی... بعدشم تازه بیست سال ...

آره ولی شوهرم هی سرکوفتم میده میگه هر کاری میری بعدش میای بیرون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.