2777
2789
عنوان

بیاین راهنماییم کنین لطفا

24 بازدید | 5 پست

بچه ها من 18سالگی موقع کنکورم یه مریضی بد گرفتم و همش بیمارستان بستری بودم نتونستم درس بخونم،سال بعدشم که کرونا اومد دانشگاه قبول شدم ولی مامانم نذاشت برم دانشگاه و یسال از کنکور محروم شدم بعدش هم ازدواج کردم و رفتم خونه خودم الان 23سالمه 

همسرم با درس خوندنم مشکلی نداره 

امسالم کنکور شرکت کردم ولی چون دیر شروع کردم به خوندن نتونستم رتبه خوبی بیارم 

از فرصت ترمیم معدلمم استفاده کردم و نتیجه اونی نشد که دلخواهم بود 

بچه ندارم ولی ممکنه امسال اقدام کنم برای ivf 

درسمم دوست دارم  بخونم ولی دو دلم 

توروخدا کمکم کنین 

اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم 

شما تکلیف خودت رو با خودت نمیدونی 

چون هنوز هدف تون مشخص نیست 

بین دو تصمیم دوست داشتنی گیر هستی 

باید به یک مشاور مراجعه کنی تا باهات صحبت کنه و ذهنت رو شفاف کنه و بفهمی چه انتظاری از خودت و آینده ات داری تا تصمیم گیری برات راحت بشه 

باید بتونید بین دست آورد های تحصیل و مادر شدن یکی رو ارج بدین و برید سمتش 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تکلیف خودت رو با خودت نمیدونی چون هنوز هدف تون مشخص نیست بین دو تصمیم دوست داشتنی گیر هستی باید ...

اتفاقا گفتم اگر بچه دار هم بشم بازم حاضرم سختی درس خوندن رو به جون بخرم ولی اطرافیانم همه میگن بیخیال درس بشو چون دیگه سنت بالا رفته 🙄

اتفاقا گفتم اگر بچه دار هم بشم بازم حاضرم سختی درس خوندن رو به جون بخرم ولی اطرافیانم همه میگن بیخیا ...

درسته شما حاضری حتی وقتی مادر شدی درس بخونی  

اما باید مطمئن بشید که آیا توانایی هم دارید یا نه 

مثلا کسی که دوست داره پرش از ارتفاع کنه اما مشکلات جسمی اون اجازه این کار رو نمیده 

خب شما هم باید خودت بشناسی چون بر حسب تمایل خیلی ها دوست دارن هم زمان چند کار رو انجام بدن اما آیا توانایی شو دارید ؟! 

این مهمه که آگاهانه و با شناخت قدم بردارید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )