2777
2789

سلام ب همگی

از چهار روز قبل پری شروع کردم بی بی چک بزارم روز ب روز پرنگ تر میشه ولی هنوز اونجوری که باید نیس ، من قبل از یک ماه سونو سلامت رحم و تخمدان دادم سالم بود ، ولی چند نفر ک بی بی چکمو دیدن میگن نکنه کیست داری ، داروی خاصی هم مصرف نمیکنم ، دومین ماه اقدام کردم ،26م وقت پریمه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه مدلای دیگه بی بی استفاده کردی و همین خط افتاده که مثبته عزیزم.از منم همینطوری بود بی بی چکم.منم نمیخواستم از بدم ولی روز پری دیگه طاقت نیاوردم و از دادم که مثبت بود

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مبارکه. قبل از پری علائم خاصی داشتین؟ مثل تورم سینه یا تکرر ادرار؟ الان چطور؟ میشه از علائمتون هم بگ ...

صبحا یکمی تهوع داشتم خییییلی خفیف

بخاطر همین شک کردم و بی بی گذاشتم

ولی تکرر ادرار تا الان ندارم

یعنی باید از پری بگذره ک این علایمو داشته باشم ؟؟؟؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
صبحا یکمی تهوع داشتم خییییلی خفیف بخاطر همین شک کردم و بی بی گذاشتم ولی تکرر ادرار تا الان ندارم ...

والا هر بارداری با بارداری دیگه فرق میکنه. اینا که گفتم علایمی هست که تو اکثر افراد دیده میشه. اکثرا هفته پنجم دیده میشه. گاها قبل از پری هم بعضی علایم شروع میشه. شما سفتی در سینه هاتون احساس نمیکنی؟ علایمی مثل احساس تب و گرگرفتگی چطور؟ منم نصفه و نیمه اقدام داشتم 🙈اما هیچ علایمی ندارم. هفته بعد موعدمه!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
والا هر بارداری با بارداری دیگه فرق میکنه. اینا که گفتم علایمی هست که تو اکثر افراد دیده میشه. اکثرا ...

حس میکنم تب کردم ، سردم میشه ، سینه هام خیلی خیلی کم حساس شده نوکشون ، منم تاچند روز پیش هییییچ علایمی نداشتم

خدا کنه هردومون و باردار باشیم

و هرکی دلش بچه میخاد