2777
2789
عنوان

وای بازم مدرسه ها باز میشه بازم بچه ها مریض میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه تقصیر خانواده ها نیستما تو مدرسمون نمیزاشتن غیبت کنیمگواهی دکتر عمومی رو هم قبول نداشتن و میگف ...

خوب اونم تیز بودن مدیر بستگی داره که درست و غلط رو تشخیص بده

سلامتی و خوشبختی دخترم
اینو که همه می‌دونن منتها ویروس های الان قوی هستن فقط کافیه یکی بگیره حداقل نصف کلاس درگیر میشن

عجیب غریبن شوهرم الان دوهفته است آبریزشش قطع نشده یه سرماخوردگی مختل کرده زندگیشو.

تغذیه ها نامناسب شده همه چیز شده تنقلات و فست فود گلم

والا بچه های من نه اهل فست فود نه تنقلاتن،میبرمشون سوپر میگم خوراکی بردارید فقط از این بالشیا که با شیر میخورن برمیدارن و بستنی،تازه من چیپس و پفک یا پیتزا بگیرمم دعوام میکنن نمیذارن بخورم یواشکی دور از چشمشون میخورم حتی کیک هم میگن تو برامون درست کن ،کلا مواد غذایی که دارن به مردم میدن همه ش شده هورمون و کوفت و زهر مار

والا بچه های من نه اهل فست فود نه تنقلاتن،میبرمشون سوپر میگم خوراکی بردارید فقط از این بالشیا که با ...

همون شیر رو از لبنیاتی بگیر و بجوشون ۲۰ دقیقه.

شیر پاستوریزه نده بخورن چون اصلا شیر نیست.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

والا بچه های من نه اهل فست فود نه تنقلاتن،میبرمشون سوپر میگم خوراکی بردارید فقط از این بالشیا که با ...

بله ریشه مواد غذایی هم درست نیست و حتی داروهای شیمیایی که میدن خودش بدن رو تضعیف میکنه

سلامتی و خوشبختی دخترم
پارسال شپش گرفتیم هممون مجبورشدیم ازته موهامونوکوتاه کنیم وبااینکه ضررداشت توحاملگی شامپوضدشپش زدم

وا.... فدات شم خیلی سختی کشیدین پس

سلامتی و خوشبختی دخترم
عجیب غریبن شوهرم الان دوهفته است آبریزشش قطع نشده یه سرماخوردگی مختل کرده زندگیشو.

دقیقا اصلا ربط به بدن قوی نداره 

من قبلا اصلا مریض نمی‌شدم پسرم هم تا دو سالگی اصلا سرما نمی‌خورد 

از وقتی کرونا اومد هممون هی مریض میشیم و اونم عجیب غریب 

قبلا سه چهار روز مریض می‌شدی اونم خیلی کم واگیر داشت الان فقط کافیه از کنارت رد بشه تمام 

دقیقا اصلا ربط به بدن قوی نداره من قبلا اصلا مریض نمی‌شدم پسرم هم تا دو سالگی اصلا سرما نمی‌خورد از ...

شوهرم طلبکارمنه که تو وادارم کردی واکسن بزنمدازوقتی زدم اینطورشدم سریع مریض میشم خوبم نمیشم😐

دقیقا اصلا ربط به بدن قوی نداره من قبلا اصلا مریض نمی‌شدم پسرم هم تا دو سالگی اصلا سرما نمی‌خورد از ...

یعنی میگی واکسن ها مورد داشتن؟

سلامتی و خوشبختی دخترم