2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زن داره 

و شایدم دوست دختر داره

و تو رو برای هوس خواست. واسه همین میگه زنگ نزن  

چقد تو آویزونی بشر.

دعا میکنم ی پسر دیگه بهت نگاه کنه بلکه از فکر اسنپی بیای بیرون. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
زن داره و شایدم دوست دختر دارهو تو رو برای هوس خواست. واسه همین میگه زنگ نزن چقد تو آویزونی بشر.دعا ...

تو خیلی دلمو شکستی تو تاپیک جدید فقط منظورم خود تو بودی بزودی این کاربری رو می‌بندم امیدوارم هیشکی ب گذشته ی من نیفته ک مردم بخوان داستانشو سوژه ی خنده هاشون کنن

تو خیلی دلمو شکستی تو تاپیک جدید فقط منظورم خود تو بودی بزودی این کاربری رو می‌بندم امیدوارم هیشکی ب ...

برو بابا.  دلم برات میسوزه. قابل ترحمی. 

امثال تو زبون خوش سرشون نمیشه. 

باید با یه زبون دیگه باهاتون حرف زد بلکه به خودتون بیاید. 

تاپیک زدی خودتو در معرض قضاوت قرار دادی  حالا طلبکارم هستی. 

برو بچه جون.  توقع نداشتی که برات دسته گل هم بفرستم ازت تشکر کنم که خودتو توی سن ۱۶ سالگی داری به باد میدی و از الان داری بغل این پسر و اون پسر میفتی. 

دلت شکست  ناراحت شدی؟ عب نداره.  ی لیوان آب بخور.  

ب کارای بدت فکر کن. 🤞

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...