2777
2789

معدم داره از درد میمیرم الان فقط دارم چایی با قند میخورم چیز دیگه بخورم بالا میارم حتی اگه پیتزا باشه هیچی میلم نمیکشه مجردم رابطه هم نداشتم چیکار کنم؟😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظورت چیه مجردی رابطه هم نداشتی  نکنه توقع داری باانگشت اون پسره باردارشده باشی؟شایدم انگشت نبوده...حس میکنم هم خیلی دروغ میگی چون میترسی ولی ماکه نمیشناسمیت پس راحت باش هم سنت ۱۰ نهایت ۱۲ساله چندروزدیگه مدرسه ت بازمیشه اماده ای؟

منظورت چیه مجردی رابطه هم نداشتی نکنه توقع داری باانگشت اون پسره باردارشده باشی؟شایدم انگشت نبوده.. ...

حامله س احتمالا😂😂😂

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
چرا باید از بدنی ک مال خودمه بترسم؟؟؟

نه عزیزم ازما خجالت میکشی راستشو نمیگی رابطه جنسی داشتی؟چون حس میکنم ازتاپیکی که زدی مشخصه ترسیدی ازبارداری دخترخوب توکه میگی رابطه نداشتی پس چرا شک داری به خودت