2777
2789
عنوان

خواهرم داره خفه میشه🥺😭

358 بازدید | 22 پست

سرماخوردگی داشت چن روزه

امروز بازی میکرد داد زد ت بازی و از غروب با سرفه داره خفه میشه بچع😭😭😭ت خواب داشت خفه میشد بردیمش دکتر اونم شربت داد

توروخدا اگع اطلاعاتی دارین ک سرفش کم شه بگین

بچه دیگه ت عذابه خودمونم کلافه ایم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دم کرده ی  بارهنگ برا سرفه خیلی خوبه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

سیبو ابپز کنین خوب ک پخت درش بیارین باالک قشنگ ابشو بگیرین و له کنین بعد دوباره باهمون ابی ک جوشوندین داخل قوری بزارین دم بکشه ب همراه چندتا چوب دارچین

اب رو اتیشه

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤
۹سالشهمتوجه نشدم چیکاباید بکنم

ببین آلرژی شک نکن اگر هرکاری کردی خوب نشد فقط ببرش متخصص آلرژی با یه دوره دارو خوب میشه. فعلا تو خونه بخور بهش بده بزار راه نفسش بازبشه . گلوشو با قفسه ی سینشو با روغن زیتون چرب کن ولی حتماااا متخصص ببرش